Buitengewone organisaties

PortfolioBuitengewone offerte aanvragen

Tal van buitengewone organisaties zetten zich elke dag in voor kinderen en/of kinderen en volwassenen met een plus. Organisaties met een groot hart en buitengewone krachten. Ik bezorg jouw organisatie een blijvende herinnering die nog jarenlang gekoesterd zal worden.

Wat ik jouw organisatie te bieden heb

 • Zijn jullie een buitengewone school, een revalidatiecentrum, kinesist, logopedist, ergotherapeut, A- of G-club, inclusie werking, … die zich dag in, dag uit inzetten met een buitengewone kracht voor kinderen of kinderen en/of volwassenen met een plus?

 • Willen jullie je werking in de kijker zetten of gewoon de ouders een leuke herinnering geven?

 • Een wedstrijd mooi vastgelegd zien op beeld?

 • Wil je leuke foto’s voor op je website of sociale media?

  Dan ben ik de persoon die jullie zoeken.

  Ik kom jullie werking of jouw bedrijf vastleggen gewoon zoals jullie zijn. Geen geposeerde foto’s van de klas, therapie, kinderopvang of een sport. Ik kom gewoon meedraaien in jullie werking en leg alles vast zoals het is. Van grote gelukken en successen tot kleine teleurstellingen. Van het vallen en weer opstaan.

  Op het einde, voor ik naar huis ga, maak ik nog voldoende tijd om alsnog een leuke geposeerde foto te maken van de groep, klas, het team, … Gewoon omdat deze niet mag ontbreken.

   Van contact tot album

   1. Eerste contact om al je vragen te stellen en af te toetsen of je gewenste datum nog vrij is
   2. Offerte ontvangen
   3. Akkoord met de offert? Fotoshoot vastleggen.
   4. 50% voorschot betalen
   5. Kei hard genieten en stralen tijdens de fotoshoot.
   6. Sneak peak! Je ontvangt een preview binnen de 5 dagen.
   7. Eindfactuur betalen
   8. Genieten van de volledige reeks buitengewone beelden.

   Wat jouw organisatie uniek maakt? Jij!

   Waarom kiezen voor Gewoon Wij – Fotografie?

   Ik kom zonder vooroordelen en ga mee successen vieren en teleurstellingen met de nodige sereniteit vastleggen. Geen stress omwille van tijdsgebrek. Geen angst in het geval er iemand een crisis krijgt. Ik behandel iedere persoon met respect. Voor mij hoeft er niets mooier worden voorgedaan, want in elk moment zit iets mooi.

   Als je mij boekt dan weet je dat je iemand boekt met zowel de nodige ervaring in fotografie als met kinderen in het algemeen en kinderen/volwassenen met een plus. Je kan er zeker van zijn dat je iemand over de vloer krijgt die niet schrikt van bepaalde situaties en die haar mannetje weet te staan op de drukste momenten.

   Wat kost dat nu eigenlijk?

   Prijzen voor deze sessies worden op maat bepaald van de wensen. Alles hangt af van hoeveel tijd er nodig zal zijn, hoeveel mensen er ongeveer gefotografeerd moeten worden, wat jullie eisen zijn, of de foto’s ook zullen gebruikt worden voor promotionele doeleinden, …

   Alles is bespreekbaar.

   De korting die ik bied aan gezinnen met kinderen met een EDC zijn niet van toepassing op dit soort fotoreportages.

    

   Kimberley kwam al 2 keer foto’s maken van onze kinderopvang. De foto’s zijn één voor één pareltjes! Kimberley brengt duidelijk in beeld hoe een kinderopvang eruit ziet en hoe onze kindjes zich voelen in de opvang. Zeker en vast een aanrader. Niet alleen voor de opvang zelf, maar ook voor de ouders om mee binnen te gluren in de opvang van hun kindjes.

   Inclusieve kinderopvang Hoogveld

   Kimberley maakt regelmatig foto’s op evenementen voor onze sportvereniging voor kinderen met autisme en/of ADHD. Ze slaagt er steeds in de sfeer en passie vast te leggen op de gevoelige plaat. Het is gewoon genieten als de door onze fotogalerij scrollen.

   Auti-Voetbalclub Ska Wachtebeke

   Dankjewel voor de prachtige beelden elke keer weer!

   Atletiek Volharding Stekene

   Wat na de fotoshoot?

   Al je foto’s worden in een kwalitatieve online galerij gezet. Deze galerij is beschermd met een paswoord zodat enkel jullie de foto’s kunnen zien. Uit de galerij zal je meteen de foto’s kunnen downloaden die jij zo leuk vindt. Daarnaast kan je er enkele favorieten aanduiden zodat ik hiermee rekening kan houden bij het samenstellen van jullie fotoalbum. Je kan de galerij ook delen met je familie of vrienden.

   De galerij blijft online staan zolang Gewoon Wij – Fotografie bestaat.