Buitengewone organisaties

Gewoon met buitengewone krachten!

Tal van buitengewone organisaties zetten zich elke dag in voor kinderen en/of volwassenen met een plus. Organisaties met een groot hart en buitengewone krachten. Ik bezorg jouw organisatie een blijvende herinnering die nog jarenlang gekoesterd zal worden.

Wat ik jullie te bieden heb

Zijn jullie een buitengewone school, een revalidatiecentrum, kinesist, logopedist, ergotherapeut, A- of G-club, inclusie werking, … die zich dag in, dag uit inzetten met een buitengewone kracht voor kinderen en/of volwassenen met een plus? Willen jullie je werking in de kijker zetten of gewoon de ouders een leuke herinnering geven? Een wedstrijd mooi vastgelegd zien op beeld? Dan ben ik de persoon die jullie zoeken.

Ik kom jullie werking vastleggen gewoon zoals jullie zijn. Geen geposeerde foto’s van de klas, therapie of een sport. Ik kom gewoon meedraaien in jullie werking en leg alles vast zoals het is. Van grote gelukken en successen tot kleine teleurstellingen. Van het vallen en weer opstaan.

Op het einde, voor ik naar huis ga, maak ik nog voldoende tijd om alsnog een leuke geposeerde foto te maken van de groep, klas, het team, … Gewoon omdat deze niet mag ontbreken.

Waarom kiezen voor Gewoon Wij – Fotografie?

Ik kom zonder vooroordelen en ga mee successen vieren en teleurstellingen met de nodige sereniteit behandelen. Geen stress omwille van tijdsgebrek. Geen angst in het geval er iemand een crisis krijgt. Ik behandel iedere persoon met respect. Voor mij hoeft er niets mooier worden voorgedaan, want in elk moment zit iets mooi.

Als je mij boekt dan weet je dat je iemand boekt met zowel de nodige ervaring in fotografie als met de kinderen/volwassenen met een plus. Je kan er zeker van zijn dat je iemand over de vloer krijgt die niet schrikt van bepaalde situaties en die haar mannetje weet te staan op de drukste momenten.

Wat kost dat nu eigenlijk?

Prijzen voor deze sessies worden op maat bepaald van de wensen. Alles hangt af van hoeveel tijd er nodig zal zijn, hoeveel mensen er ongeveer gefotografeerd moeten worden, wat jullie eisen zijn, of de foto’s ook zullen gebruikt worden voor promotionele doeleinden, …

Alles is bespreekbaar.

De korting die ik bied aan kinderen met een EDC zijn niet van toepassing op deze fotoshoot.

Wat na de fotoshoot?

Al je foto’s worden in een kwalitatieve online galerij gezet. Deze galerij is beschermd met een paswoord zodat enkel jullie de foto’s kunnen zien. Uit de galerij zal je meteen de foto’s kunnen downloaden die jij zo leuk vindt. Je zal de galerij ook kunnen delen met het ganse team, de ouders, … Het enige dat je moet doen is hen de link en het wachtwoord bezorgen.

De galerij blijft online staan zolang Gewoon Wij – Fotografie bestaat.


Nog niet helemaal overtuigd dat ik de fotograaf ben die je zoekt? Vraag dan nu een gratis online kennismakingsgesprek aan en leer me nog beter kennen. Heb je een andere vraag, speciaal verzoek, …? Geen probleem! Neem gewoon even contact met me op en we zoeken samen naar een oplossing.