Communie/lentefeest

Stralen, gewoon zoals jij dat kan.

Dit jaar is het zover, jouw zoon of dochter doet zijn/haar communie of lentefeest en daar wil jij graag spontane foto’s van jouw kind als herinnering van. Daar kan ik voor zorgen. Niet te geposeerd, maar foto’s die vertellen wie jouw kind echt is. Daarom neem ik ook voldoende tijd om jouw kind op zijn/haar gemak te stellen. We praten wat, spelen, zingen, dansen en springen totdat jouw kind mij vertrouwt. Dit zal er voor zorgen dat ik jouw kind kan vastleggen zoals hij/zij echt is.

Op deze manier krijg je unieke en spontane foto’s die een leuke herinnering zullen zijn aan jouw kinds communie of lentefeest.

Wat mag je verwachten?

  • Spontane momenten van je kind worden vastgelegd op foto. Dat wil zeggen dat je kind niet de hele tijd hoeft te poseren, maar gewoon zichtzelf mag zijn en ik zorg ervoor dat de spontante momenten op foto worden vastgelegd. Uiteraard zal er ook tijd gemaakt worden voor enkele geposeerde foto’s. De nadruk zal liggen op emoties van je kind waardoor je veel unieke portretfoto’s zal krijgen.
  • Je bent zelf vrij om een locatie te kiezen. Dat mag in het bos, op het strand, in de speeltuin of gewoon in je tuin zijn. Daar waar je kind zicht het meest ‘thuis’ voelt.

Heb je een kindje of familielid met een plus. Geen paniek, ook hier heb ik ervaring mee. Ook zij verdienen het om spontaan op de foto te staan, gewoon zoals ze zijn. Voor de communie- of lentefeestfoto’s gaan we ze nog net dat beetje meer laten stralen.

Wat kost dat nu eigenlijk en wat krijg je voor die prijs?

De prijs voor een communieportret is 195 euro.
Deze prijs is all-in.
Dat wil zeggen…

Je krijgt:
– 45 minuten fotoshoot
– MINSTENS 10 afgewerkte beelden zonder watermerk, in hoge resolutie
– mini fotoalbum
– een ontspannen sfeer zodat je kind helemaal zichzelf kan zijn tijdens de fotoshoot
– mijn onuitputtelijke enthousiasme, geruststelling en geduld
– nabewerking

Je kan echter ook kiezen voor de combinatie van een communieportret en een gezinsshoot. De prijs voor deze combinatie is 365 euro.

Hiervoor krijg je:
– 45 minuten fotoshoot voor het communieportret
– 30 minuten tijd voor gezinsfoto’s
– MINSTENS 30 afgewerkte beelden zonder watermerk, in hoge resolutie
– een kwalitatief fotoalbum om de herinneringen ook tastbaar te maken
– mijn onuitputtelijke enthousiasme, geruststelling en geduld
– nabewerking

Elke locatie binnen een straal van 100 km van bij mij thuis (Kemzeke) is mogelijk, daarbuiten kan ook mits een kilometervergoeding van 0,57 euro per kilometer.

De betaling dient 2 weken vooraf te gebeuren.

Heeft je kind een EDC? Laat het me dan zeker weten. Je krijg namelijk 15% korting op vertoon van deze kaart.

Wat na de fotoshoot?

  • Al je foto’s worden in een kwalitatieve online galerij gezet. Deze galerij is beschermd met een paswoord zodat enkel jullie de foto’s kunnen zien. Uit de galerij zal je meteen de foto’s kunnen downloaden die jij zo leuk vindt. Daarnaast kan je er enkele favorieten aanduiden zodat ik hiermee rekening kan houden bij het samenstellen van jullie fotoalbum. Je kan de galerij ook delen met je familie of vrienden.
  • De galerij blijft online staan zolang Gewoon Wij – Fotografie bestaat.
  • Daarnaast ontvang je na enkele weken ook een gratis fotoboek. Deze wordt met de post verstuurd van zodra het fotoboek klaar is. Opgelet! Er is geen fotoalbum voorzien bij de formule ‘Communieportret’.

Wat als de fotoshoot niet kan doorgaan?

Kindjes die ziek worden, hevige regenval, … het zijn allemaal dingen die onverwacht kunnen gebeuren. We verzetten, in overleg, de fotoshoot gewoon naar een andere dag.


Korting met een EDC

Omdat kinderen met extra zorg al de nodige aanpassingen, therapieën, hulpmiddelen, … vragen en dit een stevige hap uit het budget is, bied ik graag 15% korting op vertoon van de EDC van je kind.

Aangezien ik mijn facturatie op voorhand doe, vraag ik een foto/scan via mail of WhatsApp van de EDC zodat ik de 15% korting in mindering kan brengen op de factuur. Vergeet dit zeker niet op voorhand door te geven. De korting kan niet meer verrekend worden van zodra de factuur is verzonden!

Korting enkel geldig op de fotoshoot zelf (waar ook het kind met EDC zelf aanwezig is), niet op extra aankopen van albums, prints, … achteraf.


Wat klanten zeggen


Nog niet helemaal overtuigd dat ik de fotograaf ben die je zoekt? Vraag dan nu een gratis online kennismakingsgesprek aan en leer me nog beter kennen. Heb je een andere vraag, speciaal verzoek, …? Geen probleem! Neem gewoon even contact met me op en we zoeken samen naar een oplossing.