Het leven gewoon zoals het is!

Eten, aankleden, spelletjes spelen, TV kijken, … het zijn allemaal eenvoudige alledaagse dingen waar niemand bij stil staat, maar wist je dat er in al deze momenten prachtige herinneringen zitten?

Ik geef even een voorbeeld…

Je pakt een fotoalbum uit de kast, eentje van 30 jaar geleden en daar op de foto zie je jezelfs als dat kleine meisje of jongetje met een vorkje in de hand met daarop een stukje fruit. Op de achtergrond… Het afgrijselijke bloemetjesbehang dat zoveel herinneringen oproept. In een hoekje zie je de kat met een bolletje wol spelen. Wat doe je als je deze foto ziet? Glimlachen en terugdenken aan hoe je grootmoeder het fruit voor je heeft gesneden en moest gillen omdat de kat met haar wol aan het spelen is. Je herinnert je plots weer hoe je grootmoeder achter de kat aanging en de kat er vrolijk vandoor ging met het bolletje wol.

Een heerlijke herinnering aan een doodgewoon moment. Een moment waar je vast nooit meer aan zou terugdenken als je die ene foto niet had.

Wat mag je verwachten?

Met de day in the life fotosessies wil ik ervoor zorgen dat jij, maar ook je kinderen en misschien wel kleinkinderen op dezelfde manier, als in het voorbeeld hierboven, herinneringen kunnen ophalen. Ik kom 4, 6 of 8 uur bij je thuis en leef met jullie mee. Terwijl jullie opstaan, ontbijten, lunchen, de kinderen in bad gaan en zich omkleden, jullie een spelletje spelen, naar het park gaan, … maak ik foto’s. Je zal er van schrikken hoe snel de tijd zal gaan.

Eigenlijk hoeven jullie enkel maar de deur voor me open te doen zodat ik binnen kan en vanaf dan gaat alles gewoon verder zoals anders.

Uiteraard maken we ook af en toe tijd voor wat meer geposeerde foto’s zodat jullie ook deze leuke portretten hebben.

Is dit wel iets voor ons?

Ben je een gezin met kinderen dat houdt van leuke herinneringen? Check! Dit is iets voor jullie.

Heb je een kindje of familielid met een plus. Geen paniek, ook hier heb ik ervaring mee. Ook zij verdienen het om spontaan op de foto te staan, gewoon zoals ze zijn. Bij mij hoeft niemand bang te zijn voor het geval dat de verandering voor je kind (met bijvoorbeeld autisme) te moeilijk zou zijn en dat 1 of meerdere crisissen zou geven. We nemen rustig de tijd en ik zal jullie nooit, maar dan ook nooit veroordelen of raar aankijken. Ook dat hoort er namelijk gewoon bij.

Wat kost dan nu eigenlijk?

Ik heb verschillende formules zodat er voor elk wat wils is.

Elke locatie binnen een straal van 100 km van bij mij thuis (Kemzeke) is mogelijk, daarbuiten kan ook mits een kilometervergoeding van 0,57 euro per kilometer.

De betaling dient 2 weken vooraf te gebeuren.

Wat na de fotoshoot?

  • Al je foto’s worden in een kwalitatieve online galerij gezet. Deze galerij is beschermd met een paswoord zodat enkel jullie de foto’s kunnen zien. Uit de galerij zal je meteen de foto’s kunnen downloaden die jij zo leuk vindt. Daarnaast kan je er enkele favorieten aanduiden zodat ik hiermee rekening kan houden bij het samenstellen van jullie fotoalbum. Je kan de galerij ook delen met je familie of vrienden.
  • De galerij blijft online staan zolang Gewoon Wij – Fotografie bestaat.
  • Daarnaast ontvang je na enkele weken ook een gratis fotoboek (20 x 20 cm). Deze wordt met de post verstuurd van zodra het fotoboek klaar is.

Wat als de fotoshoot niet kan doorgaan?

Kindjes die ziek worden, hevige regenval, … het zijn allemaal dingen die onverwacht kunnen gebeuren. We verzetten, in overleg, de fotoshoot gewoon naar een andere dag.