Familie Selfies 2023 – Doe mee!

13 jan 2023 | Informatie

Een nieuw jaar, nieuwe voornemens. Ik doe eigenlijk nooit aan voornemen, maar dit jaar heb ik er toch eentje, Familie Selfies, en wel met een hele goede reden.

Ik begin even bij het begin…

21 december 2018 kreeg mijn man een arbeidsongeval. Kunstmatige coma, 3 dagen kritieke toestand en voorbereid door menig arts op het ergste. Onze kinderen zagen hun papa in de ergste toestand, dat moest van mij voor het geval hij ons zou horen. Stel dat hij het niet zou overleven zoals ons werd gezegd, dan hadden ze hem nog gezien. Nog iets tegen hem kunnen zeggen. Het was een helse periode.

Door mijn praktische ingesteldheid begon ik meteen na te denken over alles. Ja, zelfs welke foto er op zijn doodsprentje zou moeten en toen begon het te dagen… Hoe weinig foto’s had ik wel niet van mijn man, mijn man met de kinderen, ons als koppel, maar het minste nog van ons als gezin.

Gelukkig kwam hij er door en hield er fysiek niets aan over. Hij gaat nu door het leven met een niet-aangeboren hersenletsel en bijhorende gevolgen, maar hij is er nog! We kregen op veel vlakken tweede kansen en dus ook voor die foto’s. Het maakte dat ik zou starten als professioneel fotograaf en ook van mijn eigen kinderen en man een overload aan foto’s ging maken. Ook laat ik sindsdien mijn man een overload aan foto’s van mij maken. Echter die gezinsfoto’s… Dat bleef altijd maar wat liggen. Ja, ook bij mij als fotograaf.

Level Up gezinsfoto’s

Eind 2022 contacteerde Sofie van Selfie Love me met een vraag. Ze had namelijk, met succes, in 2021 Level Up gezinsfoto’s gelanceerd. Een jaar lang maakte ze met haar klanten elke maand een leuke gezinsfoto. Met statief, afstandbediening, selfiestick, gewoon gsm in de hand op selfie modus, ontspannermodus, … Het maakte niet uit zolang er maar gezinsfoto’s werden gemaakt. Ze wilde dit graag opnieuw lanceren voor 2023, maar deze keer met de hulp van een professionele fotograaf. Daar we elkaar al jaren kennen en bovenal omdat ik gespecialiseerd ben in kinder- en gezinsfotografie vroeg ze mij. Ze weet namelijk heel goed dat ik zowel de skills heb als de waarde van gezinsfoto’s heel goed begrijp.

Familie Selfies

We belden, kwamen samen, chatten heel wat af en in no time waren we er uit. Ongelofelijk hoe snel we op 1 lijn zaten met alles. Van zodra dat het geval was, stuurden we het meteen de wereld in. Familie Selfies was geboren!

Wat hebben we nu eigenlijk juist gelanceerd?
– Elke eerste van de maand een ebook met daarin een super leuk creatief foto idee en tip om je door het traject te helpen die gezinsfoto’s steeds beter, mooier, leuker, enthousiaster, spontaner, … te maken.
– Elke 15de van de maand een mail met extra tip en sjot onder je gat. Ja ja, we laten je niet aan je lot over. We gaan er voor zorgen dat die foto’s echt gemaakt worden.
– 2x een live webinar met Q&A waar jij al je vragen kan stellen en we extra tips gaan geven.
– Een Facebookgroep waar je, als je wil, je foto’s kan delen, vragen kan stellen, elkaar kan motiveren, …

Wat kost dat dan?
Er zijn twee mogelijkheden. Of je betaalt in 1x 99 euro of je betaalt in termijnen van 6x 17 euro.

Voor deze prijs heb jij na een jaar minstens 12 super toffe gezinsfoto’s en dus onbetaalbare herinneringen vast gelegd. Daarnaast leer je in dat jaar ontzettend veel bij op vlak van hoe je foto’s kan verbeteren en zal je dus ook van je kinderen, partner en jezelf individueel mooiere foto’s kunnen maken.

Maar ik heb geen tijd!
Aangezien 80% van diegene die deze blog lezen dat doen op hun gsm, kan je snel schakelen naar je camera app en de foto maken. Duurt welgeteld 2 minuten 😉  Je hoeft dus niet super veel tijd te maken voor Familie Selfies. Je besteed zoveel tijd als je zelf wil aan Familie Selfies. De ene doet het op 2 minuten, de andere maakt er elke maand een leuke gezinsactiviteit van die dan een uurtje of langer kan duren. Kortom het is helemaal op maat van elk gezin.

Hoe kan ik inschrijven?
Simpel! Je klikt hier en je gaat automatisch naar de juiste pagina waar je kan inschrijven. Je ontvangt de dag van je bestelling nog je eerste ebook voor januari zodat je meteen aan de slag kan. Bestel je na 15 januari, dan ontvang je meteen ook de tweede tip van januari.

Let wel op! Inschrijven kan maar tot en met 31 januari 2023. Vanaf dan sluiten onherroepelijk de deuren en we weten nog niet of ze volgend jaar weer open gaan.

Hopelijk zie ik je snel in Familie Selfies!

Lieve groetjes
Kimberley

Selfies, niet enkel van jezelf!