Familie Selfies 2024

Foto’s van jouw gezin. Die zijn onbetaalbaar! Hoeveel heb jij er? Te weinig? Geen probleem! Met Familie Selfies garanderen wij je op zijn minst 12 heerlijke gezinsfoto’s te hebben in 1 jaar tijd.

Herken jij dit?

 • Je wil graag meer foto’s van je hele gezin maar komt er niet toe?
 • Je gezinsfoto’s lijken altijd geforceerd en gemaakt?
 • De kinderen hebben er vaak geen zin in of trekken gekke bekken op de gezinsfoto?
 • Er zijn wel foto’s van je partner met de kinderen, maar jij staat er nooit mee op?
 • Je foto’s zijn wazig of bewogen door de beweging van je kinderen?
 • Je kijkt er tegen op om regelmatig een gezinsfoto te maken omdat het zo’n opdracht lijkt te zijn?
 • Je weet niet hoe je je hele gezin samen op de foto krijgt?

  Dat is vanaf nu voorgoed verleden tijd!

  Dankzij Kimberley leer jij hoe je jouw gezin en kinderen samen en vooral (bijna altijd 😉 ) enthousiast op de foto krijgt. Als mama van 5 kinderen (met extra zorgen) en gezins- en kinderfotograaf gespecialiseerd in kinderen (met extra zorgen) weet zij als geen ander hoe je jouw gezin spontaan, echt en stralend samen op de foto kan krijgen. Gedaan met gekke bekken, geforceerd lachen en bewogen foto’s, maar vooral allemaal samen op de foto dankzij de tips en trics die zij deelt in Familie Selfies.

  Sofie geeft je elke maand een sjot onder je gat om aan de slag te gaan. Haar creativiteit en ervaring zorgen ervoor dat gezinsfoto’s maken echt leuk is. Sofie heeft jarenlang ervaring als mama van vijf kinderen welke ook niet altijd tegelijk op de foto willen gaan. Toch heeft Sofie reeds een hele reeks aan leuke gezinsfoto’s. Dit omdat het zo enorm belangrijk is om deze wél te maken, ook al zie je dat er iemand eens geen zin in had. Sofie is daarnaast expert in zelf leren op de foto staan als mama, daarvoor heeft ze een specifieke cursus Selfie Love. Maak dus de foto’s en je zal zien dat je er achteraf heel blij mee zal zijn.

  Uiteindelijk heb je enkel spijt van de beelden die je niet hebt gemaakt.

  Wat je mag verwachten

  • 12x ebook met daarin een creatief foto idee en minstens 1 tip om jouw foto’s te doen slagen en dit steeds op de eerste van de maand.
  • 12x een e-mail met daarin een sjot onder je gat om zeker die gezinsfoto te nemen en tevens een extra tip voor nog betere foto’s en dat elke 15de van de maand.
  • Uitzonderlijk de kans om ineens in te stappen in mijn cursus ‘Kinderfotografie voor ouders‘ aan 33% korting.
   Weetje: De cursus is niet meer te koop tot begin mei 2024, dus enkel als je in Familie Selfies stapt kan je ook nu nog de cursus kopen.

   Wat kost het?

   Familie Selfies

   w

   Familie Selfies

   • 12x een ebook met creatief foto idee en nuttige tip om beter foto’s te leren maken
   • 12x e-mail met daarin een extra tip en sjot onder je gat om die gezinsfoto’s echt te gaan maken
    w

    Extra mogelijkheden

    • Kans om Selfie Love aan te kopen aan te kopen met 33% korting.

    *vanaf 26,50 euro per maand

    *mogelijkheid tot korting op de cursus en Selfie Love stopt op 1 december, verkoop stopt op 30 december 2023

    Wij kozen ervoor om deel te nemen aan de Familie Selfies omdat we veel foto’s hadden van de kindjes, maar bitter weinig van ons allemaal samen. Door deel te nemen kregen we elke maand nieuwe tips en tricks hoe we hiermee aan de slag konden gaan. Allemaal heel haalbare ideeën. De sjot onder ons gat halverwege de maand hadden we af en toe wel eens nodig om in gang te schieten. Maar het resultaat is er.

    We hebben er een pak familiefoto’s bij!

    Onze jongens weten ondertussen dat ze mooie fotoplekjes mogen zoeken tijdens een wandeling.

    Veerle K.

    Soms is er een maand dat we meerdere foto’s nemen.
    We hebben ook al een paar keer voorgehad dat er maar 1 is. Dat is wel spijtig.  Maar die 1 foto dat we hebben, maakt zoveel goed. Want we staan met ons gezin op een foto.

    Waar we later met heel veel blijheid terug zullen naar kijken. Ook zijn ons kinderen aan het groeien in foto’s nemen. Iedereen begint zijn eigen ding te doen tijdens een fotosessie. Het liefst willen ze een foto met onze Gonzo (statief) Met een gsm vinden ze minder leuk. Daar kan ik alleen maar trots op zijn. Want foto’s met Gonzo zijn betere kwaliteit. Jullie hebben dit beide super gedaan.


    Candy D.