Feestbeesten data 2024

PortfolioFotoshoot boeken

Prachtige beelden van jouw feestbeest in 2024? Daar zorg ik voor! Ontdek op deze pagina de data en locaties die ik heb vast gelegd voor 2024 zodat ook jij aan een voordelige prijs de leukste foto’s hebt voor de uitnodigingen, bedankt kaartjes, meter-peter cadeautjes, … Toch liever een andere datum en/of locatie? Dat kan natuurlijk altijd.

Data en locaties maart 2024

 • Zondag 3 en zaterdag 16 maart 2024 – Verbeke Foundation Kemzeke

  Super fijne locatie vlakbij de op- en afrit van Kemzeke/stekene. Kinderen kunnen zich hier ten volle uitleven en dat zowel binnen als buiten. Door de vele mogelijkheden valt deze dag sowieso niet in het water als het regent.

  Opgelet: Inkom te betalen voor elk gezinslid vanaf 14 jaar. Je kan hier gerust een hele dag vertoeven en dus voor en na de fotoshoot heerlijk blijven rond hangen.

 • Zaterdag 23 en zondag 31 maart 2024 – Plantentuin Meise

  Heerlijke locatie in het groen met leuke mogelijkheden zowel binnen als buiten. Geen paniek dus voor regen, een paraplu tot aan de serre en daar heerlijk los gaan tussen de vele planten.

  Opgelet: Inkom te betalen voor elk gezinslid. Je kan hier gerust een hele dag vertoeven en dus voor en na de fotoshoot heerlijk blijven rond hangen.

Plantentuin Meise

Tuur op een heerlijke zonnige dag in de serre van de plantentuin Meise.

Heidebos Moerbeke-Waas

Lisa en Lore kwamen mee spelen in het heidebos.

Strand en duinen in Wenduine

Kobe genoot van een heerlijke feestbeesten shoot in de duinen en op het strand van Wenduine op een zonovergoten dag.

Verbeke Foundation

Wannes genoot zowel binnen als buiten van een leuke feestbeesten shoot in Verbeke Foundation.

Heidebos Moerbeke-Waas

Ja, zelfs je verstoppen in een kamp kan in het heidebos. Maylo had dat heel goed gezien.

Strand en duinen in Wenduine

Nand genoot van de rust op het strand in Wenduine tijdens zijn feestbeesten fotoshoot.

Plantentuin Meise

Arne kwam dan weer op een regenachtige dag schuilen in de serre van de plantentuin Meise.

Heidebos Moerbeke-Waas

Heerlijk rennen op een zonnige dag in het Heidebos? Dat is wat Lena in haar prinsessenkleed maar al te graag deed.

Data en locaties
april 2024

 • Zondag 7 en zaterdag 20 april 2024 – Heidebos in Moerbeke-Waas

  Een leuke locatie in de natuur waar bos en heide zich afwisselen. Kinderen kunnen er spelen, rennen, springen en dansen vanwege de vele ruimte die er is. Foto’s tussen het hoge gras, rustig in het groen, hoog in een boom, tussen de takken van een kamp, in de weidsheid van de heide, … het kan allemaal.

 • Zaterdag 27 april 2024 – strand en duinen in Wenduine

  Hou je van het strand, de zee en de duinen? Dan is deze locatie ideaal. De wind in je haren, rennen door de duinen, spelen op het strand, … Gewoon heerlijk genieten van de vrijheid en een leuke plus… Ook hier kan je een heerlijke daguitstap van maken met het gezin. Na afloop van de fotoshoot kan je alvast een heerlijk ijsje gaan eten op de dijk.

Omdat kinderen met extra zorg al de nodige aanpassingen, therapieën, hulpmiddelen, … vragen en dit een stevige hap uit het budget is, bied ik graag 15% korting op vertoon van de EDC van je kind.

Aangezien ik mijn facturatie op voorhand doe, vraag ik een foto/scan via mail of WhatsApp van de EDC zodat ik de 15% korting in mindering kan brengen op de factuur. Vergeet dit zeker niet op voorhand door te geven. De korting kan niet meer verrekend worden van zodra de factuur is verzonden!

Korting enkel geldig op de fotoshoot zelf (waar ook het kind met EDC zelf aanwezig is), niet op extra aankopen van albums, prints, … achteraf.

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief

Schrijf je in en win! Eerst en vooral ontvang je tal van super leuke tips om zelf jouw kinderen nog leuker op beeld vast te leggen. Toch is er nog een extra voordeel aan ingeschreven te zijn op de nieuwsbrief. Je maakt namelijk 2x per jaar kans op het winnen van een gezinsshoot!

Geef gezinnen met extra zorgen een stukje van hun fotoshoot cadeau.

Meer wetenDoneer