Feestbeesten shoots

PortfolioFotoshoot boeken

Dit jaar is het zover, jouw zoon of dochter wordt het feestbeest op zijn/haar communie, lentefeest of groeifeest! Dat wil je natuurlijk niet zomaar laten passeren en vereeuwigd zien op beeld. Foto’s die niet te hard zijn geposeerd, maar die vertellen wie jouw kind echt is zodat jij deze speciale gebeurtenis je blijvend zal kunnen herinneren zoals het echt was.

Wat je mag verwachten

 • Spontane momenten van je kind worden vastgelegd op foto. Dat wil zeggen dat je kind niet de hele tijd hoeft te poseren, maar gewoon zichtzelf mag zijn en ik zorg voor de juiste aanwijzingen en je kind mag daarna helemaal los gaan. De nadruk zal liggen op emoties van je kind waardoor je veel unieke beelden zal krijgen.

 

 • Je bent zelf vrij om een locatie te kiezen. Dat mag in het bos, op het strand, in de speeltuin of gewoon in je tuin zijn. Daar waar je kind zicht het meest ‘thuis’ voelt.

 

 • Heeft jouw kindje extra zorgen nodig. Geen probleem. Daar ligt mijn expertise. Bij mij is elk kind welkom.

  Van contact tot album

  1. Eerste contact om al je vragen te stellen en af te toetsen of je gewenste datum nog vrij is.
  2. Fotoshoot vastleggen
  3. Factuur betalen
  4. Kei hard genieten van jouw feestbeest te zien stralen
  5. Sneak peak! Je ontvangt een preview binnen de 5 dagen.
  6. Genieten van de volledige feestbeesten fotoreeks.
  7. Je favoriete beelden kiezen voor het album.
  8. Blijvend genieten van je fotoalbum.

  Een knipoog, een lach, een blijvende herinnering aan jouw mooiste dag!

  Wat krijg je voor welke prijs?

   

  Er zijn verschillende pakketten en dus mogelijkheden. Zo kan jij kiezen welk formule het beste bij jouw gezin past. Ga je voor goedkoper en kom je op een dag en locatie die ik met veel liefde en zorg heb uitgekozen of kies je voor een eigen datum en locatie die jullie beter past? Nu je dan toch in het nieuw zit wil je misschien wel ineens de leukste gezinsfoto’s erbij hebben of toch liever dat fantastische feest vereeuwigd zien. Het kan allemaal!

  Wat steeds is inbegrepen in de prijs?

  Alle beelden!
  Per pakket is er steeds een minimum aantal beelden dat je mag verwachten, maar je ontvangt steeds alle beelden. Je zal er dus altijd meer dan het minimum ontvangen, nooit minder.

  Tips op voorhand!
  Voor de fotoshoot ontvang je via mail een pdf bestand met daarin tal van tips voor de fotoshoot zelf. Zo ben je zeker helemaal voorbereid op de fotoshoot.

  Kwalitatief fotoalbum!
  Bij elke feestbeesten shoot is hoe dan ook een fotoalbum inbegrepen in de prijs.

  100 kilometer!
  De eerste 100 km in een straal rond Sint-Gillis-Waas is steeds inbegrepen in de prijs. Vanaf kilometer 101 betaal je 0,57 euro per kilometer extra.

   

  Kimberley maakte communiefoto’s van ons dochtertje Lena. Een fijne ervaring met prachtig resultaat! Lena kon helemaal zichzelf zijn tijdens de shoot. En dat zie je aan de foto’s! Kimberley wist haar ondeugendheid, spontaniteit en speelsheid bijzonder mooi vast te leggen op foto. Een aanrader!

  Lies K.

  Heel sympathieke fotografe met oog voor het hele gezin. Wij hadden een ontspannen fotoshoot met prachtige foto’s als resultaat. Bedankt om onze dochters op beeld vast te leggen zoals ze zijn!

  Elien D.L.

  Een hele toffe ervaring gehad met Kimberley, de fotoshoot van onze Vince ging door in het Heidebos in Moerbeke, mooie locatie! Ze wist goed in te spelen op hoe Vince zou reageren en wist heel mooie foto’s af te leveren! Zeker een aanrader om met haar jullie fotoshoot te doen, zou geen andere fotografe meer willen! Bedankt Kimberley!

  Nicholaï P.

  Wat na de fotoshoot?

  Al je foto’s worden in een kwalitatieve online galerij gezet. Deze galerij is beschermd met een paswoord zodat enkel jullie de foto’s kunnen zien. Uit de galerij zal je meteen de foto’s kunnen downloaden die jij zo leuk vindt. Daarnaast kan je er enkele favorieten aanduiden zodat ik hiermee rekening kan houden bij het samenstellen van jullie fotoalbum. Je kan de galerij ook delen met je familie of vrienden.

  De galerij blijft online staan zolang Gewoon Wij – Fotografie bestaat.

  Daarnaast ontvang je na enkele weken ook een gratis fotoboek. Deze wordt met de post verstuurd van zodra het fotoboek klaar is.

  Wat als de fotoshoot niet kan doorgaan?

  Kindjes die ziek worden, hevige regenval, … het zijn allemaal dingen die onverwacht kunnen gebeuren. We verzetten, in overleg, de fotoshoot gewoon naar een andere dag.

  Kinderen met een plus

  Omdat kinderen met extra zorg al de nodige aanpassingen, therapieën, hulpmiddelen, … vragen en dit een stevige hap uit het budget is, bied ik graag 15% korting op vertoon van de EDC van je kind.

  Aangezien ik mijn facturatie op voorhand doe, vraag ik een foto/scan via mail of WhatsApp van de EDC zodat ik de 15% korting in mindering kan brengen op de factuur. Vergeet dit zeker niet op voorhand door te geven. De korting kan niet meer verrekend worden van zodra de factuur is verzonden!

  Korting enkel geldig op de fotoshoot zelf (waar ook het kind met EDC zelf aanwezig is), niet op extra aankopen van albums, prints, … achteraf.