Feestelijke fotoreportages

PortfolioFotoshoot boeken

Een verjaardagsfeestje, babyborrel, doopfeest, receptie, … of eender wat jij te vieren hebt samen met je gezin, familie, vrienden en/of kennissen. Ik zorg ervoor dat de mooiste momenten op foto staan. Spontante foto’s die zorgen zodat jij altijd weer terug kan kijken naar die ene dag waarop je zo ontzettend hebt genoten met diegene waar je echt om geeft. Een feest om nooit te vergeten.

Wat je mag verwachten

 • De leukste feestmomenten worden vastgelegd op foto. Dat wil zeggen dat je niet hoeft te poseren, maar gewoon jezelf mag zijn en ik zorg ervoor dat de spontante momenten op foto worden vastgelegd. Uiteraard zal er ook tijd gemaakt worden voor enkele geposeerde foto’s. Deze horen er gewoon bij.
 • Je bent zelf vrij om een locatie te kiezen. Daar waar jij het beste los komt en het hardste kan genieten van jouw feest.
 • Iedereen verdient het om te stralen ook al ben je een feestbeest met of zonder (zichtbare) plus. Je kan er dus op vertrouwen dan ik elk feestbeest met respect zal behandelen.

Van contact tot album

 1. Eerste contact om al je vragen te stellen en af te toetsen of je gewenste datum nog vrij is
 2. Fotoshoot vastleggen
 3. 50% voorschot betalen
 4. Kei hard genieten en feesten op jullie geweldige feest.
 5. Sneak peak! Je ontvangt een preview binnen de 5 dagen.
 6. Eindfactuur betalen
 7. Genieten van de volledige feestelijke fotoreportage.
 8. Je favoriete beelden kiezen voor het album.
 9. Blijvend genieten van je fotoalbum.

Een feest om nooit te vergeten blijvend kunnen herinneren. Dat is pas onvergetelijk!

Wat krijg je voor welke prijs?

Er zijn verschillende pakketten en dus mogelijkheden. Zo kan jij kiezen welk formule het beste bij jouw feest past. Ga je voor enkel de receptie of ceremonie of net liever het feest erna? Of toch het hele gebeuren van begin tot eind? De keuze is volledig aan jou.

Wat steeds is inbegrepen in de prijs?

Alle beelden!
Per pakket is er steeds een minimum aantal beelden dat je mag verwachten, maar je ontvangt steeds alle beelden. Je zal er dus altijd meer dan het minimum ontvangen, nooit minder.

Tips op voorhand!
Voor de fotoshoot ontvang je via mail een pdf bestand met daarin tal van tips voor de fotoshoot zelf. Zo ben je zeker helemaal voorbereid op de fotoshoot.

Kwalitatief fotoalbum!
Bij elke feestelijke reportage is steeds een fotoalbum inbegrepen in de prijs.

100 kilometer!
De eerste 100 km in een straal rond Sint-Gillis-Waas is steeds inbegrepen in de prijs. Vanaf kilometer 101 betaal je 0,57 euro per kilometer extra.

 

Kimberley is iemand waarbij je meteen op je gemak bent. Ze weet een perfecte balans te vinden tussen aanwezig zijn en op de achtergrond verdwijnen, waardoor we ondertussen al twee keer een hele leuke ervaring hebben gehad en twee fotoreportages waar we de rest van ons leven plezier aan zullen beleven. Een aanrader!

Natalie R.

Dankjewel om onze dag met veel liefde in beelden vast te leggen. Je gaf ons het gevoel dat iedereen er echt mocht zijn, daarmee bracht je heel veel rust. Jouw foto’s zijn stuk voor stuk puur en vol emotie.

Jessica L.

Kimberley, wat een creatieve, deskundige fotograaf ben jij. Dank je wel om mijn familie zo bijzonder mooi in beeld te brengen. Jouw ‘oog’ zag, jouw ‘buik’ voelde de sfeer en jouw deskundigheid geeft ons dit resultaat. WHAW ZO CONTENT ZIJN WIJ. Ik buig voor jouw manier van werken. Een grote, welgemeende MERCI.

Marlene en Ineke

Wat na de fotoshoot?

Al je foto’s worden in een kwalitatieve online galerij gezet. Deze galerij is beschermd met een paswoord zodat enkel jullie de foto’s kunnen zien. Uit de galerij zal je meteen de foto’s kunnen downloaden die jij zo leuk vindt. Daarnaast kan je er enkele favorieten aanduiden zodat ik hiermee rekening kan houden bij het samenstellen van jullie fotoalbum. Je kan de galerij ook delen met je familie of vrienden.

De galerij blijft online staan zolang Gewoon Wij – Fotografie bestaat.

Daarnaast ontvang je na enkele weken ook een gratis fotoboek. Deze wordt met de post verstuurd van zodra het fotoboek klaar is.

Wat als de fotoshoot niet kan doorgaan?

Kindjes die ziek worden, hevige regenval, … het zijn allemaal dingen die onverwacht kunnen gebeuren. We verzetten, in overleg, de fotoshoot gewoon naar een andere dag.

Kinderen met een plus

Omdat kinderen met extra zorg al de nodige aanpassingen, therapieën, hulpmiddelen, … vragen en dit een stevige hap uit het budget is, bied ik graag 15% korting op vertoon van de EDC van je kind.

Aangezien ik mijn facturatie op voorhand doe, vraag ik een foto/scan via mail of WhatsApp van de EDC zodat ik de 15% korting in mindering kan brengen op de factuur. Vergeet dit zeker niet op voorhand door te geven. De korting kan niet meer verrekend worden van zodra de factuur is verzonden!

Korting enkel geldig op de fotoshoot zelf (waar ook het kind met EDC zelf aanwezig is), niet op extra aankopen van albums, prints, … achteraf.