Fotografie

Gewoon met een plus

Wat krijg je voor de prijs die je betaald?

Naargelang het soort fotoshoot, verandert ook de prijs. Ik bied verschillende mogelijkheden aan op mijn website, maar er is meer.

Ik rij uiteraard van en naar de locatie en breng met veel liefde, plezier en passie tijd met jullie door.

Vervolgens zet ik de beelden allemaal op mijn computer en back-upsysteem zodat ik er zeker niets mee kan gebeuren. De foto’s worden steeds binnen de 48 uur bekeken zodat ik jullie alvast een eerste preview kan bezorgen.

In de dagen/weken daarna worden de foto’s onderworpen aan een strenge selectie en begint ik met de nabewerking. Ik laat het even rusten en kijk er opnieuw naar. Van voor naar achter en van achter naar voor. Om er zeker van te zijn dat alles goed is.

Nu worden jullie foto’s in een online galerij met paswoord geplaatst zodat jullie zelf kunnen bepalen wie de foto’s kan zien. In de galerij kunnen jullie dan jullie favoriete foto’s aanduiden. Deze verwerk ik dan tot een prachtige kwalitatief album welk jullie enkele weken later thuis zullen ontvangen.

In gans dit proces wordt gebruik gemaakt van materialen als een fototoestel, SD-kaartjes, extra batterijen, objectieven, verschillende software, een computer en back-up systeem. Deze materialen zijn duur en moeten dus verzekerd worden. Naast dat alles zijn er natuurlijk de werkuren, het fotoalbum en de verzendkosten van het fotoalbum.

Dankzij dit alles kan ik jullie steeds het beste van mezelf geven en jullie de kwaliteit geven die jullie echt verdienen. Zo hebben jullie levenslange herinneringen die niet 2, 3 of 4 jaar meegaan, maar herinneringen waar jullie na 20, 30 en zelfs 40 jaar nog met een glimlach naar terug gaan kijken. En dat, dat is gewoon onbetaalbaar.


Heb je een vraag, speciaal verzoek, zie je geen datum die voor je past, …? Geen probleem! Neem gewoon even contact met me op en we zoeken samen naar een oplossing.