Gewoon met een plus

Je bent op zoek naar een fotograaf, of daar ga ik toch vanuit aangezien je op mijn website bent terecht gekomen. Je zoekt en onderzoekt. Je bekijkt portfolio’s en vergelijkt prijzen. Dat laatste is natuurlijk erg moeilijk. Er zitten zoveel verschillen op en dat heeft oneindig veel redenen. Daar kan ik je niet bij helpen. Wel kan ik je zeggen wat ik je te bieden heb en wat je krijgt voor je geld.

Wie is Gewoon Wij – Fotografie? Wat drijft haar?

Kimberley is de onvermoeibare kracht achter Gewoon Wij – Fotografie. Ik dus. Wil je meer weten over mij persoonlijk dan kan je zeker eens een kijkje nemen op de ‘Over mij’ pagina. Ik heb een grote liefde voor fotografie en kinderen, maar ook voor gezinnen met een plus. Gezinnen met een plus zijn gezinnen waarvan 1 of meerdere gezinsleden extra zorgen hebben. Dat kan een fysieke en/of mentale beperking zijn, maar ook een ernstige ziekte of de laatste momenten in je leven.

Ik fotografeer ieder gezin met of zonder plus, maar specialiseerde me extra in gezinnen met een plus omdat ik vind dat ieder gezin, ieder persoon, ieder kind recht heeft om te stralen voor de camera.

De zorgen zijn vaak zwaar en uitzichtloos. Soms is het een sleur en soms wil je er gewoon mee stoppen, met dat zorgen. Een spannende activiteit, ja spannend is dat sowieso voor iedereen, als een fotoshoot lijkt dan toch echt teveel gevraagd. Ik beloof je dat dat bij mij niet het geval is. Ik beloof jullie dat ik jullie zal geruststellen, we zullen lachen, zelfs ontspannen, plezier zullen maken en als dat plezier niet lukt dan is dat zo. Ik zorg ervoor dat ik met de foto’s die je achteraf krijgt, zal tonen dat in elk moment iets mooi zit. Ja, ook in de moeilijke.

Dat is wat me drijft. Nieuwe kracht om weer verder te gaan.

Kortom… Bij mij hoef je niet bang te zijn als er iets mis gaat, iemand een crisis krijgt, een moeilijk moment heeft, verdriet heeft, … Want weet je? Ik weet hoe moeilijk het allemaal kan zijn.

Wat krijg je voor de prijs die je betaald?

Op de pagina’s van de verschillende soorten fotografie formules vind je de prijzen met wat je krijgt dat voor jou zeker interessant is, maar er is meer.

  • Ik rij uiteraard van en naar de locatie en breng mijn tijd met jullie door.
  • Vervolgens zet ik de beelden allemaal op mijn computer en back-upsysteem zodat ik er zeker niets mee kan gebeuren.
  • Ik bekijk binnen de 48 uur steeds de beelden en laad ze in de nodige programma’s om ze te voorzien van een correcte nabewerking. Ik gebruik geen Photoshop! Iedereen is mooi zoals hij of zij is.
  • Ik bewerk de foto’s in de periode erna. Ik laat het even rusten en kijk er opnieuw naar. Van voor naar achter en van achter naar voor. Om er zeker van te zijn dat alles goed is.
  • Daarna laad ik de foto’s in de online galerij met paswoord zodat jullie kunnen bepalen wie de foto’s kan zien.
  • Nadat jullie je favoriete foto’s hebben aangeduid maak ik kwalitatief fotoalbum voor jullie welke enkele weken later bij jullie thuis zal afgeleverd worden.

In gans dit proces wordt gebruik gemaakt van materialen als een fototoestel, SD-kaartjes, extra batterijen, objectieven, een computer en back-up systeem. Deze materialen zijn duur en moeten dus verzekerd worden. Daarnaast zijn er heel wat betalende software programma’s nodig om alles veilig tot een goed einde te brengen. Naast dat alles zijn er natuurlijk de werkuren, het fotoalbum en de verzendkosten van het fotoalbum.

Het belangrijkste…

Jullie krijgen levenslange herinneringen. Binnen 20, 30 of zelfs 40 jaar kunnen jullie weer naar de foto’s kijken en in het album bladeren om zo weer terug te gaan in de tijd. Dat op zich is gewoon onbetaalbaar.