Samen met je gezin op de foto of toch liever enkel je kinderen, het kan allemaal. Ik zorg ervoor dat jullie op foto staan, gewoon zoals jullie zijn. Op deze manier garandeer ik jouw de leukste foto’s voor jullie kerstherinneringen en uiteraard kerstkaartjes.

Wat je mag verwachten

 • De leukste foto’s voor jouw kerstherinneringen en voor de kerstkaartjes natuurlijk!

 • Fijne momenten met je gezin worden vastgelegd op foto. Dat wil zeggen dat je niet hoeft te poseren, maar dat er wel tips worden gegeven zodat we samen het maximale uit onze tijd samen kunnen halen.

 • Ik ben het gewoon om met kinderen te werken. Vaak krijg ik na een fotoshoot te horen hoe verbaasd ouders zijn dat hun kinderen me gingen vertrouwen en het gewoon kei leuk vonden. Je hoeft dus helemaal niet zenuwachtig te zijn. Het komt helemaal goed.

Van contact tot album

 1. Eerste contact om al je vragen te stellen en af te toetsen of je gewenste datum nog vrij is.
 2. Fotoshoot vastleggen
 3. Factuur betalen
 4. Kei hard genieten en stralen tijdens de fotoshoot.
 5. Sneak peak! Je ontvangt een preview binnen de 5 dagen.
 6. Genieten van de volledige reeks liefdevolle beelden.
 7. Blijvend genieten van je fotoalbum.

Tussen de
kerstbomen

w

Wat krijg je allemaal?

 • 30 minuten fotoshoot
 • MINSTENS 15 beelden digitaal, in hoge resolutie en zonder watermerk afgeleverd.

 • Mini fotoalbum
 • Huurprijs locatie
w

Waar gaat de fotoshoot door?

 • Het kerstbomenveld ligt ter hoogte van Kwakkelhoekstraat 118, 9100 Nieuwkerken-Waas (Sint-Niklaas) 
w

Waarom deze kiezen?

 • Heerlijke kerstsfeer
 • Leuke variatie mogelijk indien gewenst met kerstboekjes, kerstballen, slingers, … Dit is geheel vrijblijvend.

 • Heerlijke buitenlocatie, maar bij regenweer gaan we voor leuke, transparante paraplu’s.

  *boeken kan tot de dag zelf, maar volzet is volzet

  In de fotostudio

  w

  Wat krijg je allemaal?

  • 30 minuten fotoshoot
  • MINSTENS 15 beelden digitaal, in hoge resolutie en zonder watermerk afgeleverd.

  • Mini fotoalbum
  • Huurprijs locatie
  w

  Waar gaat de fotoshoot door?

  • Fotostudio Kortrijk: Markekerkstraat 40, 8510 Marke (Kortrijk) 
  w

  Waarom deze kiezen?

  • Heerlijke kerstsfeer
  • Leuke variatie mogelijk indien gewenst met kerstboekjes, kerstballen, slingers, … Dit is geheel vrijblijvend. Wil jij graag een effen achtergrond zonder attributen, laat het dan even op voorhand weten.

  • Droog en warm weer garantie 😉

  *boeken kan tot en met
  9 november 2023, maar volzet is volzet

  Het is hét seizoen om te stralen! Straal en zorg dat je geen spijt krijgt van de beelden die je niet hebt laten maken.

  Wij hadden een hele leuke voormiddag in de speeltuin terwijl Kimberley foto´s nam van onze spelende kindjes. Het resultaat is echt prachtig! Ongedwongen foto´s, onze kindjes puur, spelend, guitig. Kimberley doet dit echt heel goed, dringt zich niet op, maar weet wat ze doet. Wij zijn grote fan!

  Delphine D.

  Zoek je een geweldige fotograaf? Eentje die niet alleen pareltjes van foto’s aan je bezorgt maar ook nog eens zorgt voor een geweldige ervaring dan ben je bij Kimberley aan het juiste adres.
  Elk kind weet ze keer op keer te ontdooien om nadien prachtig in beeld te brengen.

  Eliah V.

  Geen van ons gezin is fan van poseren, maar dit was helemaal niet het geval.
  in de modder liggen, tot de enkels diep in een beekje gaan staan (in putje winter!), niets was haar teveel voor de perfecte foto. Dat vertaalt zich dan ook super mooie, natuurlijke foto’s! zeker een aanrader!

  Tom DLM

  Wat na de fotoshoot?

  Al je foto’s worden in een kwalitatieve online galerij gezet. Deze galerij is beschermd met een paswoord zodat enkel jullie de foto’s kunnen zien. Uit de galerij zal je meteen de foto’s kunnen downloaden die jij zo leuk vindt. Daarnaast kan je er enkele favorieten aanduiden zodat ik hiermee rekening kan houden bij het samenstellen van jullie fotoalbum. Je kan de galerij ook delen met je familie of vrienden.

  De galerij blijft online staan zolang Gewoon Wij – Fotografie bestaat.

  Daarnaast ontvang je na enkele weken ook een gratis fotoboek. Deze wordt met de post verstuurd van zodra het fotoboek klaar is.

  Wat als de fotoshoot niet kan doorgaan?

  Kindjes die ziek worden, hevige regenval, … het zijn allemaal dingen die onverwacht kunnen gebeuren. Normaal verzetten we, in overleg, de fotoshoot gewoon naar een andere dag echter zijn de locaties voor de kerstshoots afgehuurd en betaald voor de geboekte dagen. Verplaatsen kan dus enkel naar een andere reeds geplande dag als er nog plaats vrij is. Ik heb transparante paraplu’s en als het echt giet, dan mag je er op vertrouwen dat ik voor een andere leuke oplossing zal zorgen waar ook jij je helemaal in zal kunnen vinden.

  Kinderen met een plus

  Omdat kinderen met extra zorg al de nodige aanpassingen, therapieën, hulpmiddelen, … vragen en dit een stevige hap uit het budget is, bied ik graag 15% korting op vertoon van de EDC van je kind.

  Aangezien ik mijn facturatie op voorhand doe, vraag ik een foto/scan via mail of WhatsApp van de EDC zodat ik de 15% korting in mindering kan brengen op de factuur. Vergeet dit zeker niet op voorhand door te geven. De korting kan niet meer verrekend worden van zodra de factuur is verzonden!

  Korting enkel geldig op de fotoshoot zelf (waar ook het kind met EDC zelf aanwezig is), niet op extra aankopen van albums, prints, … achteraf.

  Kimberley doet fantastisch werk! Waar ik bij elke andere fotograaf dagen op voorhand zou stressen en panikeren over hoe mijn zoon zal reageren, hoe ik hem rustig kan krijgen en of er daar wel deftige foto’s uit gaan komen, ben ik bij haar helemaal gerust. 2x een shoot gehad, terugkerende klanten zijn de beste reclame zeker? De laatste keer had hij écht geen zin en toch zijn er PA-REL-TJES uitgekomen. En mijn dochter? Ze is aanwezig zoals altijd en weet de show te stelen. Waag het niet ooit te stoppen als fotograaf of mijn fotoreeksen zullen wel heel beperkt worden 🙂

  Sieglinde H.

  Kimberley heeft het talent om zich tijdens een fotoshoot helemaal onzichtbaar of net aanwezig te maken als dat nodig is. Daardoor krijg je een eindresultaat dat heel natuurlijk en spetterend is. Je springt er als gezin uit op de foto zoals je werkelijk bent: met alle liefde voor elkaar. Kimberley heeft een heel warme persoonlijkheid, maar daarnaast weet ze ook haar professionaliteit te bewaren als fotograaf en prachtige foto’s af te leveren. Shooten met Kimberley is gewoon een ontzettend fijne ervaring, ook voor mensen (zoals mijn man en ikzelf) die niet heel graag voor de camera staan.

  Sarah T.

  Kimberley heeft de gave om foto’s te trekken waar je écht op staat. Lachend, huilend of allebei waardoor je foto’s hebt waar elke emotie welkom is en mag gezien worden. Dat ze de favoriet van mijn kinderen is geworden vanaf de eerste minuut maakt dat elke fotoshoot vlot en gemakkelijk gaat want ze mogen kind zijn bij haar. Vragen worden beantwoord met geduld en elke vraag van haar word enthousiast onthaald, hoe zotter hoe liever. Kortom foto’s laten maken én krijgen van Kimberley is een beleving op zicht en een mooie investering voor altijd.

  Cindy R.

  Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief

  Schrijf je in en win! Eerst en vooral ontvang je tal van super leuke tips om zelf jouw kinderen nog leuker op beeld vast te leggen. Toch is er nog een extra voordeel aan ingeschreven te zijn op de nieuwsbrief. Je maakt namelijk 2x per jaar kans op het winnen van een gezinsshoot!

  Geef gezinnen met extra zorgen een stukje van hun fotoshoot cadeau.

  Meer wetenDoneer