Over mij

Hey, hey!
Ik ben Kimberley, de gepassioneerde, enthousiaste, naar waarde schattende en vooral onbevooroordeelde kinderfotograaf achter Gewoon Wij – Fotografie.

Noem me gerust gewoon Kimberley tijdens de fotoshoots. ‘De fotograaf’ klinkt zo serieus.

Ik wil jullie zo echt mogelijk vastleggen op beeld en dat kan natuurlijk enkel als jullie me ook echt vertrouwen. Leer me dus snel wat beter kennen op deze pagina.

Wat jullie misschien willen weten over mij.

Ik ben 32 jaar en getrouwd met Joeri. Samen hebben we 5 kinderen en een hulphond.
We zijn dus een hecht en druk gezin. Zowel mijn 5 kinderen als man hebben een plus (beperking) in ons gezin en dat maakt ons een heel authentiek en divers gezin dat ons leert om anders naar de dingen te kijken.

Het is misschien cliché, maar het is echt zo… Ik loop al zolang ik weet met een fototoestel rond. Eerst met een wegwerptoestelletje, daarna een digitaal toestel. Sinds 2016 ben ik mij echt gaan verdiepen in fotografie en heb ik een eerste opleiding gevolgd en een spiegelreflexcamera gekocht, maar de angst voor het onbekende en vooral om niet goed genoeg te zijn, hielden me tot eind 2020 tegen om van fotografie echt mijn beroep te maken.

Ik nam de sprong nadat ik fotografie echt naar waarde ben gaan schatten nadat mijn man op 21 december 2018 een zwaar arbeidsongeval kreeg en dit bijna niet overleefde. Het idee dat hij toen zou sterven terwijl ik amper foto’s van hem had van hem alleen, van hem met de kinderen, van ons samen, … was vreselijk. Ik besefte vanaf die dag des te meer wat de waarde van foto’s echt is. Ze zijn onbetaalbaar!

De sprong werd dus genomen, ik deed meer opleidingen, deed mijn eerste shoots en het maakte van mij een ander mens! Heerlijk genieten is het om al die kleine en grote momenten te mogen vastleggen op beeld. Om mensen te laten zien wat anderen zien als ze naar hen kijken.

Doorheen het shooten en ervaring opdoen, heb ik geleerd waar ik goed en minder goed in ben. Mijn klanten zijn het zowat unaniem eens. Ik ben vooral onbevooroordeeld en laat iedereen zijn wie ze echt zijn. Met of zonder plus, ieder gezin met kinderen is welkom bij mij.

10 onnuttige weetjes zodat jullie weten wie er echt voor jullie neus staat als jullie een fotoshoot bij me boeken.

1. Ik kan helemaal niet tegen onrecht.
2. Reizen is mijn nummer 1 favoriete ding om te doen.
3. Je bent nooit te oud om te leren en dus blijf ik opleidingen volgen.
4. Ik geef mijn 5 kinderen al 8 jaar zelf huisonderwijs.
5. Mijn verslaving voor boeken is volgens mijn gezinsleden overdreven.
6. Seizoenswissels maken me oprecht gelukkig.
7. Aan zee zijn brengt me tot rust.
8. Ik ben de slechtste plantenmoeder ooit.
9. Helpende hand, altijd.
10. Mijn kinderen voor de gek houden doe ik net zo graag als zij mij graag voor de gek houden.

Heb je nog vragen?

Neem dan gerust contact met me op via de contactpagina of e-mail naar info@gewoonwijfotografie.be.

Ben je toch echt héél nieuwsgierig naar wie mijn gezin juist is? Neem dan gerust een kijkje op mijn persoonlijke blog.