Geef gezinnen met een plus blijvende herinneringen.

Aanmelden voor de wachtlijstDoneer

Omdat iedereen het verdient om te stralen! Ontdek wat jij kan betekenen voor gezinnen met extra zorgen of hoe jij als gezin met extra zorgen je kan aanmelden voor de wachtlijst om een fotoshoot gratis te laten doorgaan. 

Omdat gezinnen met een plus vaak extra veel kosten hebben voor hulpmiddelen, grote luiers, sondevoeding, medisch materiaal, … wil ik met de hulp van anderen gezinsreportages betaalbaar maken. Ik bied sowieso 15% korting aan voor alle gezinnen waarvan een kindje een EDC (European Disability Card) heeft, maar ik merk dat dit voor vele gezinnen niet voldoende is en daarom wil ik nog net dat stapje verder gaan.

Met de hulp van anderen wil ik gezinnen met een plus een gratis fotoshoot aanbieden. Iedereen verdient het namelijk om blijvende herinneringen te hebben. 

De fotoshoot die de gezinnen ontvangen is de meest gekozen gezinsreportage van 1 uur ter waarde van 365 euro.

Voor wie is de wachtlijst?

Voor alle gezinnen met een kindje dat extra zorgen nodig heeft waardoor de kosten hoger oplopen dan normaal waardoor het niet mogelijk is om zelf een fotoshoot te boeken.

Uiteraard ga ik jullie financiële status niet controleren. Dit werkt op basis van vertrouwen. Wel vraag ik om het aanmeldformulier voor de wachtlijst zo volledig mogelijk in te vullen.

Ik werk op basis van aanmelding, bij levensbedreigende ziektes/aandoeningen wordt er een uitzondering gemaakt om iedereen zoveel mogelijk kans te geven op die stralende herinneringen zoals jullie zijn.

 

Ontdek hieronder enkele van de gezinnen met een plus die reeds dankzij donatie een gratis fotoshoot hebben ontvangen. Ik begrijp ontzettend goed dat niet iedereen het graag heeft dat ik de foto’s openbaar deel en respecteer dan ook jou beslissing hierin. Je ontdekt dus enkel deze gezinnen die me toestemming hebben gegeven om een deel van hun foto’s te delen met jullie.

Day in the life bij Laïs, Elliot en pleegbroertje L.

Liefde maakt van een huis, een thuis. Pleeggezinnen kunnen in overleg met de ouders van hun pleegkindje altijd kiezen wat er met foto's gebeurt. Heel vaak mag ik de foto's delen, maar niet vermelden dat er pleegkindjes zijn. Soms mag ik enkel onherkenbaar delen, maar...

Day in the life vol liefde bij Emiel en Amélie

Liefde is alles! Wat een rust en stilte heerst er in het huis van Emiel en Amélie. Rustige ouders, rustig spelende Amélie, Emiel dat slaapt. Echter is de rust die zich afstraalt als ik er ben, niet de rust die ze altijd kennen. Super schattige Emiel heeft namelijk...

Een gewone dag bij Vikas, Malyn en Thijn

Jezelf kunnen zijn, het mooiste wat er is. Toen ik bij Vikas, Malyn en Thijn op bezoek ging, wist ik dat ik terecht zou komen in een gezin waar autisme een groot deel van hun leven is. Er werd voldoende informatie uitgewisseld op voorhand en tijdens de day in the life...

Levend verlies en waarom fotografie dan belangrijk is.

Levend verlies, het is iets dat maar weinig mensen begrijpen. Als je kind een diagnose krijgt en je daarbij te horen krijgt dat zijn/haar toekomst er anders uit zal zien dan je had verwacht dan doet dat pijn. Je moet rouwen en het ergste… Het slijt niet. Als ze ouder...

Waarom een zichtbare beperking?

Ik ben nu twee maand en half sinds het eerste moment waarop ik het idee kreeg kinderen en volwassenen met een beperking te willen fotograferen en met name een zichtbare beperking. Ik liet het idee rijpen, zocht gezinnen en ben nu volop mijn portfolio aan het uitbouwen...

Samen sterk!

Sinds 2021 probeer ik regelmatig een fotoshoot aan een gezin met een kindje met een plus weg te geven, maar de vraag is groter dan ik zelf kan geven. Gewoon Wij – Fotografie is mijn werk waar ik een zeker inkomen moet uit halen. Ik doneer zelf van elke verkochte shoot een deel voor dit project, maar dat is jammer genoeg niet voldoende en dus heb ik jouw hulp nodig! Samen kunnen we namelijk ontzettend veel gezinnen blij maken.

Al vanaf 5 euro kan je een donatie doen. Ik hou alle donaties bij op een aparte rekening en van zodra er een fotoshoot bij elkaar is gepaard contacteer ik het eerst volgende gezin op de wachtlijst. Er wordt steeds open gedeeld over het aantal shoots dat op deze manier zijn weg gegeven via de teller hieronder.

Jammer genoeg is er als eenmanszaak geen mogelijkheid om een fiscaal attest te geven aan de vrijgevige mensen die dit project willen steunen, maar je kan er van op aan dat je met elke bijdrage hoe dan ook een gezin ontzettend blij zal maken.

 

Fotoshoots weggeven

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief

Schrijf je in en win! Eerst en vooral ontvang je tal van super leuke tips om zelf jouw kinderen nog leuker op beeld vast te leggen. Toch is er nog een extra voordeel aan ingeschreven te zijn op de nieuwsbrief. Je maakt namelijk 2x per jaar kans op het winnen van een gezinsshoot!