Mini kerstsessies

Kerstvibes voor groot en klein

Ho, ho, ho! Kerstmis komt er weer aan en daar horen natuurlijk kerstige herinneringen, een emotionele terugblik, grappige annekdotes en kerstkaartjes bij. Tikkertje en verstoppertje tussen de kerstbomen, elkaar warm knuffelen, kriebelen, zotte kerstaccessoires aandoen, … het kan allemaal zolang jullie maar een onvergetelijk kerstmoment beleven.

Wat mag je verwachten?

  • Spontane momenten van je kind en jullie gezin worden vastgelegd op foto. Dat wil zeggen dat jullie niet de hele tijd hoeven te poseren, maar jullie gewoon jezelf mogen zijn en ik zorg ervoor dat de spontane momenten op foto worden vastgelegd. Uiteraard zal ik het nodige advies geven zodat jullie we het beste uit onze tijd samen kunnen halen.
  • Er zullen tal van kerstspullen aanwezig zijn. Je bent vrij deze al dan niet te gebruiken tijdens de fotoshoot.

Heb je een kindje of familielid met een plus. Geen paniek, ook hier heb ik ervaring mee. Ook zij verdienen het om spontaan op de foto te staan, gewoon zoals ze zijn. Voor de kerstfoto’s gaan we ze nog net dat beetje meer laten stralen.

Waar en wanneer gaan de mini kerstsessies door?

– zaterdag 29 oktober 2022
– zondag 13 november 2022
– zondag 20 november 2022
– zaterdag 26 november 2022

Jouw mini kerstsessie kan geboekt worden vanaf 9:00 uur en en de laatste start om 13:00 uur. Dit jaar gaan de sessies door op het kerstbomenveld ter hoogte van de Loeverstraat 27, 9170 Sint-Gillis-Waas.

Hou er rekening mee dat volzet ook echt volzet is.

Wat kost dat nu eigenlijk en wat krijg je voor die prijs?

De prijs voor een mini kerstsessie is 195 euro.
Deze prijs is all-in.
Dat wil zeggen…

Je krijgt:
– 30 minuten fotoshoot (no stress, ik heb voldoende uitlooptijd voorzien)
– MINSTENS 10 afgewerkte beelden zonder watermerk, in hoge resolutie
– mini fotoalbum
– mijn onuitputtelijke enthousiasme, geruststelling en geduld
– nabewerking

Je ontvangt na het boeken van de fotoshoot een factuur.

Heeft je kind een EDC? Laat het me dan zeker weten. Je krijg namelijk 15% korting op vertoon van deze kaart.

Wat na de fotoshoot?

  • Al je foto’s worden in een kwalitatieve online galerij gezet. Deze galerij is beschermd met een paswoord zodat enkel jullie de foto’s kunnen zien. Uit de galerij zal je meteen de foto’s kunnen downloaden die jij zo leuk vindt. Daarnaast kan je er enkele favorieten aanduiden zodat ik hiermee rekening kan houden bij het samenstellen van jullie fotoalbum. Je kan de galerij ook delen met je familie of vrienden.
  • De galerij blijft online staan zolang Gewoon Wij – Fotografie bestaat.
  • Daarnaast ontvang je na enkele weken ook een gratis minialbum. Deze wordt met de post verstuurd van zodra het fotoboek klaar is.

Wat als de fotoshoot niet kan doorgaan?

Aangezien deze minisessies gebundeld worden op de dezelfde dag binnen een korte periode is verplaatsen niet zo eenvoudig. Ik heb altijd transparante paraplu’s bij. Bij hevige regenval zullen we hoe dan ook verplaatsen. Indien nodig contacteer ik je hierover.


Korting met een EDC

Omdat kinderen met extra zorg al de nodige aanpassingen, therapieën, hulpmiddelen, … vragen en dit een stevige hap uit het budget is, bied ik graag 15% korting op vertoon van de EDC van je kind.

Aangezien ik mijn facturatie op voorhand doe, vraag ik een foto/scan via mail of WhatsApp van de EDC zodat ik de 15% korting in mindering kan brengen op de factuur. Vergeet dit zeker niet op voorhand door te geven. De korting kan niet meer verrekend worden van zodra de factuur is verzonden!

Korting enkel geldig op de fotoshoot zelf (waar ook het kind met EDC zelf aanwezig is), niet op extra aankopen van albums, prints, … achteraf.


Wat klanten zeggen


Nog niet helemaal overtuigd dat ik de fotograaf ben die je zoekt? Vraag dan nu een gratis online kennismakingsgesprek aan en leer me nog beter kennen. Heb je een andere vraag, speciaal verzoek, …? Geen probleem! Neem gewoon even contact met me op en we zoeken samen naar een oplossing.