Hey, ik ben het!
Kimberley, de super enthousiaste fotografe van
Gewoon Wij – Fotografie.

Ik ben geboren in maart 1989 en getrouwd met Joeri.

Samen hebben we 5 kinderen en een hulphond. We zijn dus een hecht en druk gezin. Zowel mijn 5 kinderen als man hebben een plus in ons gezin en dat maakt ons een heel authentiek en divers gezin dat ons leert om anders naar de dingen te kijken.

Het is misschien cliché, maar het is echt zo… Ik loop al zolang ik weet met een fototoestel rond. Eerst met een wegwerptoestelletje, daarna een digitaal toestel. Sinds 2016 ben ik mij echt gaan verdiepen in fotografie en heb ik een eerste opleiding gevolgd en een spiegelreflexcamera gekocht, maar de angst voor het onbekende en vooral om niet goed genoeg te zijn, hielden me tot eind 2020 tegen om van fotografie echt mijn beroep te maken. De sprong werd genomen, ik deed meer opleidingen, deed mijn eerste shoots en het maakte van mij een ander mens! Heerlijk genieten is het om al die kleine en grote momenten te mogen vastleggen op beeld.

Doorheen het shooten en ervaring opdoen, heb ik geleerd waar ik goed en minder goed in ben. Mijn passie is om aan iedere persoon de kans te geven om echt te stralen. Of je nu een plus hebt of niet, je hoort er gewoon bij net als ieder ander.

Er valt heel wat te vertellen over mezelf, maar het liefst van al wil ik dat jij voor 1 keer echt in de belangstelling durft te staan. Heb je vragen? Neem dan gerust contact met me op via de contactpagina of e-mail naar info@gewoonwijfotografie.be.

Ben je toch echt héél nieuwsgierig naar wie mijn gezin juist is? Neem dan gerust een kijkje op mijn persoonlijke blog.