Party shoots

Feesten, gewoon zoals jij dat kan!

Een verjaardagsfeestje, babyborrel, doopfeest, receptie, … of eender wat jij te vieren hebt samen met je gezin, familie, vrienden en/of kennissen. Ik zorg ervoor dat de mooiste momenten op foto staan. Spontante foto’s die zorgen zodat jij altijd weer terug kan kijken naar die ene dag waarop je zo ontzettend hebt genoten met diegene waar je echt om geeft. Een moment om nooit te vergeten.

Wat mag je verwachten?

  • De leukste feestmomenten worden vastgelegd op foto. Dat wil zeggen dat je niet hoeft te poseren, maar gewoon jezelf mag zijn en ik zorg ervoor dat de spontante momenten op foto worden vastgelegd. Uiteraard zal er ook tijd gemaakt worden voor enkele geposeerde foto’s. Deze horen er gewoon bij.
  • Je bent zelf vrij om een locatie te kiezen. Daar waar jij het beste los komt en het hardste kan genieten van jouw feest.
  • Iedereen verdient het om te stralen ook al ben je een feestbeest met of zonder (zichtbare) plus. Je kan er dus op vertrouwen dan ik elk feestbeest met respect zal behandelen.

Wat kost dat nu eigenlijk en wat krijg je voor die prijs?

De prijs voor een standaard party shoot is 795 euro.
Deze prijs is all-in. Dat wil zeggen…

Je krijgt:
– 3 uur fotoshoot
– MINSTENS 75 afgewerkte beelden zonder watermerk, in hoge resolutie
– een kwalitatief fotoalbum om de herinneringen ook tastbaar te maken
– mijn onuitputtelijke enthousiasme, geruststelling en geduld
– nabewerking

Elke locatie binnen een straal van 100 km van bij mij thuis (Kemzeke) is mogelijk, daarbuiten kan ook mits een kilometervergoeding van 0,57 euro per kilometer.

Er wordt een voorschot van 50% gevraagd welk 2 weken op voorhand betaald moet worden. De andere 50% wordt betaald na de fotoshoot, voor het afleveren van de beelden.

Heeft je kind een EDC? Laat het me dan zeker weten. Je krijg namelijk 15% korting op vertoon van deze kaart.

Wat na de fotoshoot?

  • Al je foto’s worden in een kwalitatieve online galerij gezet. Deze galerij is beschermd met een paswoord zodat enkel jullie de foto’s kunnen zien. Uit de galerij zal je meteen de foto’s kunnen downloaden die jij zo leuk vindt. Daarnaast kan je er enkele favorieten aanduiden zodat ik hiermee rekening kan houden bij het samenstellen van jullie fotoalbum. Je kan de galerij ook delen met je familie of vrienden.
  • De galerij blijft online staan zolang Gewoon Wij – Fotografie bestaat.
  • Daarnaast ontvang je na enkele weken ook een gratis fotoalbum. Deze wordt met de post verstuurd van zodra het fotoalbum klaar is.

Korting met een EDC

Omdat kinderen met extra zorg al de nodige aanpassingen, therapieën, hulpmiddelen, … vragen en dit een stevige hap uit het budget is, bied ik graag 15% korting op vertoon van de EDC van je kind.

Aangezien ik mijn facturatie op voorhand doe, vraag ik een foto/scan via mail of WhatsApp van de EDC zodat ik de 15% korting in mindering kan brengen op de factuur. Vergeet dit zeker niet op voorhand door te geven. De korting kan niet meer verrekend worden van zodra de factuur is verzonden!

Korting enkel geldig op de fotoshoot zelf (waar ook het kind met EDC zelf aanwezig is), niet op extra aankopen van albums, prints, … achteraf.


Wat klanten zeggen


Heb je een vraag, speciaal verzoek, zie je geen datum die voor je past, …? Geen probleem! Neem gewoon even contact met me op en we zoeken samen naar een oplossing.