Party shoots

Feesten, gewoon zoals jij dat kan!

Een verjaardagsfeestje, babyborrel, doopfeest, receptie, … of eender wat jij te vieren hebt samen met je gezin, familie, vrienden en/of kennissen. Ik zorg ervoor dat de mooiste momenten op foto staan. Spontante foto’s die zorgen zodat jij altijd weer terug kan kijken naar die ene dag waarop je zo ontzettend hebt genoten met diegene waar je echt om geeft. Een moment om nooit te vergeten.

Wat mag je verwachten?

  • De leukste feestmomenten worden vastgelegd op foto. Dat wil zeggen dat je niet hoeft te poseren, maar gewoon jezelf mag zijn en ik zorg ervoor dat de spontante momenten op foto worden vastgelegd. Uiteraard zal er ook tijd gemaakt worden voor enkele geposeerde foto’s. Deze horen er gewoon bij.
  • Je bent zelf vrij om een locatie te kiezen. Daar waar jij het beste los komt en het hardste kan genieten van jouw feest.
  • Iedereen verdient het om te stralen ook al ben je een feestbeest met of zonder (zichtbare) plus. Je kan er dus op vertrouwen dan ik elk feestbeest met respect zal behandelen.

Wat kost dat nu eigenlijk en wat krijg je voor die prijs?

De prijs voor een standaard party shoot is 625 euro.
Deze prijs is all-in. Dat wil zeggen…

Je krijgt:
– 3 uur fotoshoot
– MINSTENS 75 afgewerkte beelden zonder watermerk, in hoge resolutie
– een kwalitatief fotoalbum om de herinneringen ook tastbaar te maken
– mijn onuitputtelijke enthousiasme, geruststelling en geduld
– nabewerking

Wil je graag extra tijd en extra beelden? Dat kan!
Je hebt de mogelijkheid tot het reserveren van extra tijd voor een meerprijs.
– 30 minuten aan € 80 (minstens 10 extra beelden)
– 1 uur aan € 150 (minstens 20 extra beelden)
– 2 uur aan €275 (minstens 50 extra beelden)

Elke locatie binnen een straal van 100 km van bij mij thuis (Kemzeke) is mogelijk, daarbuiten kan ook mits een kilometervergoeding van 0,57 euro per kilometer.

Er wordt een voorschot van 50% gevraagd welk 2 weken op voorhand betaald moet worden. De andere 50% wordt betaald na de fotoshoot, voor het afleveren van de beelden.

Wat na de fotoshoot?

  • Al je foto’s worden in een kwalitatieve online galerij gezet. Deze galerij is beschermd met een paswoord zodat enkel jullie de foto’s kunnen zien. Uit de galerij zal je meteen de foto’s kunnen downloaden die jij zo leuk vindt. Daarnaast kan je er enkele favorieten aanduiden zodat ik hiermee rekening kan houden bij het samenstellen van jullie fotoalbum. Je kan de galerij ook delen met je familie of vrienden.
  • De galerij blijft online staan zolang Gewoon Wij – Fotografie bestaat.
  • Daarnaast ontvang je na enkele weken ook een gratis fotoalbum. Deze wordt met de post verstuurd van zodra het fotoalbum klaar is.


Heb je een vraag, speciaal verzoek, zie je geen datum die voor je past, …? Geen probleem! Neem gewoon even contact met me op en we zoeken samen naar een oplossing.