Stralend zien groeien

PortfolioFotoshoot boeken

We zeggen het allemaal wel eens. Die kinderen… Die groeien snel! Je ZIET ze GROEIEN!
Wel ik wil jullie helpen ze stralend te zien groeien door 4x per jaar de tijd even te bevriezen.

Let op! Inschrijven kan maar tot 15 mei 2023 en er zijn slechts 5 plaatsjes beschikbaar. UITVERKOCHT!

Wat je mag verwachten

 • 4x per jaar een super leuke gezinsreportage. We spreiden over de 4 seizoenen heen zodat je jouw kinderen en gezin ook echt ziet groeien.

 • Fijne momenten met je gezin worden vastgelegd op foto. Dat wil zeggen dat je niet hoeft te poseren, maar dat er wel tips worden gegeven zodat we samen het maximale uit onze tijd samen kunnen halen.

 • Ik ben het gewoon om met kinderen te werken. Vaak krijg ik na een fotoshoot te horen hoe verbaasd ouders zijn dat hun kinderen me gingen vertrouwen en het gewoon kei leuk vonden. Je hoeft dus helemaal niet zenuwachtig te zijn. Het komt helemaal goed.

 

 • Je bent zelf vrij om elke keer een andere een locatie te kiezen. Dat mag in het bos, op het strand, in de speeltuin of gewoon bij je thuis zijn. Daar waar jullie je het meest thuis voelen. Wees gerust, ook je huis in volle verbouwing is jullie thuis en dus een mooie locatie om de fotoshoot te laten doorgaan.

Van contact tot het laatste album met jaaroverzicht

 1. Eerste contact om al je vragen te stellen en af te toetsen.
 2. Eerste fotoshoot vastleggen
 3. Factuur betalen
 4. Kei hard genieten en stralen tijdens de fotoshoot.
 5. Sneak peak! Je ontvangt een preview binnen de 5 dagen.
 6. Genieten van de volledige reeks liefdevolle beelden.
 7. Je favoriete beelden kiezen voor het album.
 8. Blijvend genieten van je fotoalbum.

Deze stappen herhalen zich 4x (tenzij je in 1x betaald). Na de laatste fotoshoot kies je jouw 50 favoriete beelden uit alle fotoshoots heen zodat je een extra dik album met leuk jaaroverzicht krijgt.

 

 • Loading: Van 0 naar 18 jaar. Stop de tijd nu 4x per jaar! 78% 78%

Je ziet ze groeien. Mis geen moment!

Matteo en Vienna

De ouders van Vienna en Matteo werden klant bij me vanaf het eerste moment en

Vienna maart 2021

Zie je ze stralen? Heerlijk hoe ze me vanaf dat eerste moment vertrouwde.

Matteo 6 jaar

In juli 2021 mocht ik Matteo’s zesde verjaardagsfeest vastleggen.

Zie je Vienna groeien?

Vienna was alweer meteen heel wat groter geworden en was heerlijk aanwezig op het feest van haar grote broer.

Tijd voor kerstfoto's!

In november 2021 stond het gezin dan voor mijn lens voor leuke kerstfoto’s voor hun kerstkaartje.

Groot nieuws!

In februari 2022 hadden ze groot nieuws voor Vienna en Matteo en ook daar mocht ik bij zijn.

Stralend zien groeien start!

In maart 2022 lanceer ik stralend zien groeien waarop de ouders van Matteo en Vienna niet twijfelen en zich meteen inschrijven.

Ook de buik groeit

Zie je hoe ook het hele gezin mee groeit tijdens stralend zien groeien?

Winnok wordt geboren!

Het is zover! De ochtend na de geboorte word ik verwacht, want Matteo en Vienna hebben er een broertje bij!

Voor je het weet is het weer kerstmis.

In 2022 besluiten ze van 1 van de stralend zien groeien fotoshoots te combineren met kerstfoto’s. Uiteraard betalen ze hier niet voor bij. Ik rek met plezier extra tijd uit voor een truienwissel.

Maart 2023

Ga snel eens terug naar het begin van de slideshow en dan weer naar deze foto. Zie je hoe hard Vienna en haar papa samen gegroeid zijn?

Stralend zien groeien!

Of het hele gezin…
Dat is stralend zien groeien. Je kinderen en gezin zien groeien op beeld.

Wat krijg je voor de prijs die je betaalt?

 

Stralend zien groeien is een pakket van 4 fotoshoots over het jaar heen. Je krijgt wat je bij een gewone gezinsreportage zou krijgen gewoon 4x plus een extra dik fotoboek met jullie 50 favoriete beelden over de 4 fotoshoots heen zodat je een stralend jaar overzicht hebt.

Wat steeds is inbegrepen in de prijs?

Alle beelden!
Per shoot is er steeds een minimum van 40 beelden dat je mag verwachten, maar je ontvangt steeds alle beelden. Je zal er dus altijd meer dan het minimum ontvangen, nooit minder.

Tips op voorhand!
Voor de fotoshoot ontvang je via mail een pdf bestand met daarin tal van tips voor de fotoshoot zelf. Zo ben je zeker helemaal voorbereid op de fotoshoot.

Kwalitatief fotoalbum!
Bij elke fotoshoot van het stralend zien groeien traject is steeds een fotoalbum inbegrepen in de prijs. Daarbovenop krijg je nog een extra dik fotoalbum met een stralend jaaroverzicht!

100 kilometer!
De eerste 100 km in een straal rond Sint-Gillis-Waas is steeds inbegrepen in de prijs. Vanaf kilometer 101 betaal je 0,57 euro per kilometer extra.

 

“Een abonnement voor foto’s?” is meestal de reactie die ik krijg aan de schoolpoort wanneer ik wederom een prachtige fotoshoot van Kimberley laat zien.

“Nee geen abonnement maar herinneringen van een levensfase.” is mijn antwoord dan.

“Is dat duur?”

“Onbetaalbaar” Want elke herinnering die Kimberley op foto krijgt, is er 1 die we met veel plezier maandelijks, soms dagelijks naar kijken. Om te lachen, te koesteren en om te herinneren. We sprongen in het abonnement met een aankondiging van een zwangerschap voor grote broer en zus naar een dikke buik, geboorte en een 3 maander. Elk kwartaal heb je een prachtige shoot. Nog een pluspunt? JE STAAT ER ALS MAMA OOK EINDELIJK EENS OP! Want geef toe, wij zijn meestal de fotograaf van dienst. Het is alsof je er niet bent en toch ook weer wel.

Kimberley krijgt alle pasgeboren baby’s, ik-ben-twee-en-ik-zeg-nee peuters, De-wereld-draait-rond-mij kleuters, koppige pré-pubers, ik-sta-nooit-mooi-op-foto’s vaders en ow-jah-ik-sta-ook-eens-op-de-foto moeders op 1 foto en het aller strafste… We staan er ook nog eens stralend op!

Waarom wij dus het Stralend Zien Groeien abonnement nemen? Omdat het het beste cadeau is dat je ooit voor je gezin zult kopen. Want bloemen verwelken, scheepjes vergaan maar Kimberley haar foto’s blijven voor eeuwig bestaan. Daarom hebben wij ons abonnement voor levensherinneringen verlengd voor nog een jaar!

Cindy R.

Wat na de fotoshoot?

Al je foto’s worden in een kwalitatieve online galerij gezet. Deze galerij is beschermd met een paswoord zodat enkel jullie de foto’s kunnen zien. Uit de galerij zal je meteen de foto’s kunnen downloaden die jij zo leuk vindt. Daarnaast kan je er enkele favorieten aanduiden zodat ik hiermee rekening kan houden bij het samenstellen van jullie fotoalbum. Je kan de galerij ook delen met je familie of vrienden.

De galerij blijft online staan zolang Gewoon Wij – Fotografie bestaat.

Daarnaast ontvang je na enkele weken ook een gratis fotoboek. Deze wordt met de post verstuurd van zodra het fotoboek klaar is.

Wat als de fotoshoot niet kan doorgaan?

Kindjes die ziek worden, hevige regenval, … het zijn allemaal dingen die onverwacht kunnen gebeuren. We verzetten, in overleg, de fotoshoot gewoon naar een andere dag.

Omdat kinderen met extra zorg al de nodige aanpassingen, therapieën, hulpmiddelen, … vragen en dit een stevige hap uit het budget is, bied ik graag 15% korting op vertoon van de EDC van je kind.

Aangezien ik mijn facturatie op voorhand doe, vraag ik een foto/scan via mail of WhatsApp van de EDC zodat ik de 15% korting in mindering kan brengen op de factuur. Vergeet dit zeker niet op voorhand door te geven. De korting kan niet meer verrekend worden van zodra de factuur is verzonden!

Korting enkel geldig op de fotoshoot zelf (waar ook het kind met EDC zelf aanwezig is), niet op extra aankopen van albums, prints, … achteraf.

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief

Schrijf je in en win! Eerst en vooral ontvang je tal van super leuke tips om zelf jouw kinderen nog leuker op beeld vast te leggen. Toch is er nog een extra voordeel aan ingeschreven te zijn op de nieuwsbrief. Je maakt namelijk 2x per jaar kans op het winnen van een gezinsshoot!

Geef gezinnen met extra zorgen een stukje van hun fotoshoot cadeau.

Meer wetenDoneer