Day in the life vol liefde bij Emiel en Amélie

7 mei 2022 | een kijk in de fotoreportages, Met een plus

Liefde is alles!

Wat een rust en stilte heerst er in het huis van Emiel en Amélie. Rustige ouders, rustig spelende Amélie, Emiel dat slaapt. Echter is de rust die zich afstraalt als ik er ben, niet de rust die ze altijd kennen.

Super schattige Emiel heeft namelijk behoorlijk wat extra zorgen. Een speciaal bedje, een sonde voor voeding, een speciale stoel, … In alles is steeds de extra zorgen aanwezig en toch… Toch merk ik er zo weinig van op. Ik zie het natuurlijk wel, maar de liefde waarmee er thuis met elkaar wordt omgegaan overheerst gewoon ten alle tijden. Eender welke handeling moet gebeuren, je ziet gewoon hoe zacht en liefdevol het gebeurt. Het is niet altijd gemakkelijk en soms absurd zwaar. Dat weet ik. Dat zie ik. En toch…

Liefde is alles.