Inclusieve kinderfotograaf

Omdat iedereen het verdient om te stralen!
Fotoshoot boekenGratis kennismakingsgesprek

Wat ik voor jou kan betekenen…

Mijn expertise is kinderfotografie. Echter ging ik een stapje verder. Bij mij is elk kind welkom met of zonder plus (extra zorgen), want ook zij verdienen het om te stralen en blijvende herinneringen te hebben. Een expertise die ik heb verworven door middel van opleidingen, het vele fotograferen van kinderen met en zonder een plus en uit mijn eigen leven als mama van 5 kindjes met een plus.

Ik kom met veel liefde en passie jouw gezin en kinderen op foto vastleggen. Je hoeft dus zeker geen kindje met een plus te hebben om mij te boeken voor het vastleggen van jouw blijvende herinnering. Elk kind is welkom voor mijn lens.

Geef je een feest? Ik kom graag met jou mee feesten en genieten. Zolang de nadruk mag liggen op de aanwezige kinderen, ben ik graag van de partij. Uiteraard zorgen we ook voor foto’s van de volwassenen, het bruidspaar bij een huwelijk en alles wat er bij komt kijken.

Ook bedrijven zijn bij mij welkom. Vertel mij wat jouw werking zo speciaal maakt voor kinderen en wat je van mij verwacht en dan werk ik voor jouw een voorstel op maat uit.

Wil je graag meer weten over alles wat ik voor jou kan betekenen? Klik dan zeker verder naar onderstaande pagina’s.

 

Fotoshoots gedaan

%

Met een plus

%

Positieve reviews