Gewoon Wij - Fotografie

Omdat jullie alleen maar het beste verdienen.
Fotoshoot boekenDoneer

Waarvoor je mij altijd mag contacteren

Als kinder- en gezinsfotograaf ligt mijn expertise bij kinderfotografie. Ik kom dus met veel liefde en passie jouw gezin en kinderen op foto vastleggen. Ook voor het verjaardagsfeest, doopsel, vormsel, groeifeest, … van je kind ben ik graag van de partij.

Wat dan met huwelijken, familiefeesten en zakelijke fotoreportages? Het antwoord is heel eenvoudig. Zijn er kinderen aanwezig en mag de nadruk gelegd worden op de kinderen, dan kom ik heel graag mee feesten en genieten van jou successen. 

Maar er is ook een uitzondering. Voor mensen met een plus (extra zorgen) kom ik altijd. Ben jij dus een gezin met enkel volwassen kinderen, maar heeft er een gezinslid een plus? Contacteer me. Een revalidatiecentra voor volwassenen met een plus? Ik kom graag jullie werking op beeld vast leggen.

Mijn expertise zijn kinderen en mensen met een plus, want ook zij verdienen het om te stralen en blijvende herinneringen te hebben. Een expertise die ik heb verworven door middel van opleidingen, het vastleggen van deze mensen en kinderen op beeld en uit mijn eigen leven.

 

Waarom deze prijzen?

 

Alles is steeds inbegrepen in de prijs, maar wat is die ‘alles’ nu juist?

Wat jij ziet:

  • 100 km tot aan de locatie zit mee in de prijs. Deze uren plus de kosten om tot bij jou te geraken zijn dus inbegrepen in de prijs van de fotoshoot.
  • Alle beelden nabewerkt, digitaal, in hoge resolutie, zonder watermerk.
  • Een kwalitatief fotoalbum en de verzendkosten om dit tot bij jou te krijgen.

Wat je niet ziet, maar wel is inbegrepen:

  • Mijn computer, back-up systeem om al jouw beelden op 2 verschillende plaatsen te bewaren voor zolang ik fotograaf ben, software die nodig is voor de back-up, galerij, nabewerking, … en dus ook de uren nabewerking.
  • Mijn camera toestellen, reserve toestellen, batterijen, SD-kaartjes, batterijladers, objectieven, … Kortom al het materiaal om jullie stralend op beeld vast te leggen

 

 

Fotoshoots gedaan

%

Met een plus

%

Positieve reviews

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief

Schrijf je in en win! Eerst en vooral ontvang je tal van super leuke tips om zelf jouw kinderen nog leuker op beeld vast te leggen. Toch is er nog een extra voordeel aan ingeschreven te zijn op de nieuwsbrief. Je maakt namelijk 2x per jaar kans op het winnen van een gezinsshoot!

Geef gezinnen met extra zorgen een stukje van hun fotoshoot cadeau.

Meer wetenDoneer