Over Gewoon Wij - Fotografie

Media en awardsGratis kennismakingsgesprek

Wie is Kimberley?

Hey, hey!

Ik ben Kimberley, de gepassioneerde, enthousiaste, naar waarde schattende en vooral onbevooroordeelde kinderfotograaf achter Gewoon Wij – Fotografie.

Noem me gerust gewoon Kimberley tijdens de fotoshoots. ‘De fotograaf’ klinkt zo serieus.

Ik ben 34 jaar en getrouwd met Joeri. Samen hebben we 5 kinderen en een hulphond. We zijn dus een hecht en druk gezin. Zowel mijn 5 kinderen als man hebben een plus (beperking) in ons gezin en dat maakt ons een heel authentiek en divers gezin dat ons leert om anders naar de dingen te kijken.

Ik geniet elke dag zoveel mogelijk van de kleine dingen en ontspannen doe ik graag met een goed boek of een avondje weg met vriendinnen.

Hoe het begon

Het is misschien cliché, maar het is echt zo… Ik loop al zolang ik weet met een fototoestel rond. Eerst met een wegwerptoestelletje, daarna een digitaal toestel. Sinds 2016 ben ik mij echt gaan verdiepen in fotografie en heb ik een eerste opleiding gevolgd en een spiegelreflexcamera gekocht, maar de angst voor het onbekende en vooral om niet goed genoeg te zijn, hielden me tot eind 2020 tegen om van fotografie echt mijn beroep te maken.

Ik nam de sprong nadat ik fotografie echt naar waarde ben gaan schatten nadat mijn man op 21 december 2018 een zwaar arbeidsongeval kreeg en dit bijna niet overleefde. Het idee dat hij toen zou sterven terwijl ik amper foto’s van hem had van hem alleen, van hem met de kinderen, van ons samen, … was vreselijk. Ik besefte vanaf die dag des te meer wat de waarde van foto’s echt is. Ze zijn onbetaalbaar!

De sprong werd dus genomen, ik deed meer opleidingen, een 1-op-1 coaching bij een topfotograaf en deed mijn eerste shoots. De rest is geschiedenis.

Heerlijk genieten is het om al die kleine en grote momenten te mogen vastleggen op beeld. Om mensen te laten zien wat anderen zien als ze naar hen kijken.

Doorheen het shooten en ervaring opdoen, heb ik geleerd waar ik goed en minder goed in ben. Mijn klanten zijn het zowat unaniem eens. Ik ben vooral onbevooroordeeld en laat iedereen zijn wie ze echt zijn. Met of zonder plus, ieder gezin met kinderen is welkom bij mij.

Mijn missie

Jou laten stralen op beeld. Jouw herinneringen voor eeuwig vastleggen voor later, voor je familie en vrienden. Zodat iedereen jou herinnert zoals je echt bent. 

Daarnaast wil ik dat iedereen kan stralen zoals die echt is. Door mijn specialisatie in kinderen met een plus (extra zorgen), zorg ik ervoor dat iedereen zonder stress een fotoshoot kan laten doen. Ja, ook jij met je kind met extra zorgen.

Want iedereen verdient het om te stralen en blijvende herinneringen te hebben.

 

Het mooie aan fotografie is dat je momenten kan vastleggen die voor altijd voorbij zijn.

Wil je nog meer weten?

In dit filmpje vertel ik wat meer over hoe ik op de naam Gewoon Wij – Fotografie ben gekomen, wat ik graag doe in mijn vrije tijd, nutteloze weetjes, … Kortom, je leert me er nog beter in kennen.