Puur, echt en oprecht.

Begin 11 juli 2021 maakte ik deze reeks. De eerste keer dat ik Sieglinde en haar Jack en Robyn mocht ontmoeten. We hadden al wel wat over en weer gechat en ze had me ook voorbereid. Non-verbaal, autisme, … en een tikkeltje eigenwijs.

Het werd een heerlijke ontmoeting. Robyn, model en enthousiast. Jack, afwachtend en voelend. Ik genoot zo van het zien hoe ze speelden, met elkaar omgingen, de connectie tussen mama en kinderen, hoe ze zichzelf konden zijn, … Er was ruimte voor elk gevoel. 

Ik schrijf het… Het was de eerste keer. Ik ontmoette ze hierna nog een keer. Daar waar ik de eerste keer geen lach kreeg van Jack, kreeg ik dat de tweede keer wel. In 2023 zie ik ze nog 2x en wat kijk ik daar ontzettend naar uit. Beetje bij beetje en stapje voor stapje. Zichzelf mogen zijn. Het maakt dat ze me gaan vertrouwen. Voor Robyn al geen probleem meer, die zegt me wel wat ze wil en lieve Jack? Die krijgt alle tijd. Zolang hij maar zichzelf kan zijn. 

Oh ja, en een nieuwe pet opzet 😉 Zijn mama heeft namelijk een heerlijke pettencollectie voor hem en we maakten al de afspraak dat hij elke keer een andere, sprekende pet zal opzetten.