Deugnieterij is het leukste dat er is!

De mama van Cisse en Jef deed mee aan een give away die ik organiseerde op mijn Facebookpagina. Ze greep jammer genoeg naast de te winnen fotoreportage, maar haar vriendin won er wel 1 en die besloot haar prijs weg te geven aan jawel, de mama van Cisse en Jef. Hoe mooi is dat?!

 We legden een datum vast en gingen vlakbij hun huis op stap in het groen. Wat een heerlijke locatie leerden ze me kennen! Meer nog… Ik leerde twee geweldig toffe, spontane, enthousiaste deugnieten kennen. Een heerlijk gezin vol liefde en warmte dat vol zat van de plagerijen en het zot doen.

Het werd een heerlijke fotoshoot waar we echt allemaal kei hard van genoten hebben en dat zie je ook terug aan de liefdevolle beelden die ik aan hen mocht bezorgen.

Geniet je mee met mijn favoriete beelden uit deze reeks?