Een broertje voor Vienna en Matteo

30 jul 2022 | een kijk in de fotoreportages

Nog eentje meer om kattenkwaad uit te halen.

Cindy en Cedric zijn vaste klanten van me. Ze waren er van het eerste moment dat ik startte als fotograaf bij om me te steunen. Inmiddels zie ik ze 4x per jaar. Geen andere cadeau’s met de feestdagen of een verjaardag voor hen, maar 4x per jaar een fotoshoot omdat liefdevolle beelden voor hen veel belangrijker zijn.

Ik zie hun geweldige kinderen door mijn lens opgroeien. Ik was erbij toen hen werd verteld dat ze een broertje of zusje zouden krijgen en ik was er deze keer dan ook bij. Nog geen 24 uur nadat hun kleine broertje Winnok werd geboren, mocht ik erbij zijn. IMijn foto’s zouden gebruikt worden als aankondiging van de geboorte. Hun vertrouwen in mij in grenzeloos en daar ben ik hen ontzettend dankbaar voor.

Lieve kleine Winnok… Nog eentje meer om kattenkwaad uit te halen. Matteo en Vienna zorgen als een geweldige grote broer en zus voor hem en geven hem maar al te graag het voorbeeld van hoe je deugnieterij moet uithalen. Kusjes en knuffel bij de vleet. Liefde nog veel meer. Cindy en Cedric, jullie doen dat goed!

Lieve Winnok, je kon in geen beter gezin zijn terechtgekomen.

Genieten jullie mee van dit kersverse babygeluk?