Een groot gezin is nog meer liefde, plezier en graag zien. En lawaai, vooral nog meer lawaai.

Ik weet nu al dat de mama van dit gezin zal lachen als ze dit leest. Ik mag dat zeggen als mede mama van 5 kinderen. Alleen dacht zij het nog beter te doen dan mij en maakte ze van kindje 4 ineens een duplicaat en ook kindje 5. 

Ik ken Naomi al een tijdje, maar nog maar na de shoot leerde ik ze beter kennen. Haar gevoel voor humor is puur goud net als haar kinderen. Ze zijn puur, oprecht, echt, grappig, leuk, getalenteerd en ja… ook luid. Ze zijn zo zichzelf en daar hou ik ontzettend van.

Naomi overlaad me altijd met complimentjes, maar verdient er zelf ook een hoop. Zoals zijn alles regelt en alle kinderen hun talenten tot uiting laat brengen is ongelofelijk. Ik heb zo ontzettend genoten van de fotoshoot toen, maar Naomi… Als je dit leest… Ik hoop dat je me ooit nog een keertje belt voor een nieuwe shoot, want oh wat zou ik ik jullie graag nog een keertje liefdevol op beeld vastleggen zoals jullie zijn. 

Geniet alvast mee en ga zeker ook een kijkje nemen naar andere beelden van dit geweldige gezin.