Kinder- en gezinsfotografie

Gewoon zoals je bent!

Samen met je gezin of familie op de foto of toch liever enkel je kinderen, het kan allemaal. Ik zorg ervoor dat jullie op de foto staan, gewoon zoals jullie zijn. Knuffelend met de kinderen in de tuin, op locatie of gewoon bij je thuis. Het wordt een gezins- en/of kinderportret voor het leven.

Wat mag je verwachten?

  • Fijne momenten met je gezin worden vastgelegd op foto. Dat wil zeggen dat je niet hoeft te poseren, maar dat er wel tips worden gegeven zodat we samen het maximale uit onze tijd samen kunnen halen. Ik zorg ervoor dat alles zo natuurlijk mogelijk op foto wordt vastgelegd.
  • Ik ben het gewoon om met kinderen te werken. Ik zal er dus alles aan doen om kinderen op hun gemak te stellen. Vaak krijg ik na een fotoshoot te horen hoe verbaasd ouders zijn dat hun kinderen met gingen vertrouwen en het gewoon kei leuk vonden. Je hoeft dus helemaal niet zenuwachtig te zijn. Het komt helemaal goed.
  • Je bent zelf vrij om een locatie te kiezen. Dat mag in het bos, op het strand, in de speeltuin of gewoon bij je thuis zijn. Daar waar jullie je het meest op je gemak voelen. Wees gerust, ook je huis in volle verbouwing is jullie thuis en dus een mooie locatie om de fotoshoot te laten doorgaan.

Wat kost dat nu eigenlijk en wat krijg je voor die prijs?

De prijs voor een kinder- en gezinsfotoshoot is 350 euro.
Deze prijs is all-in. Dat wil zeggen…

Je krijgt:
– 1 uur fotoshoot
– MINSTENS 30 afgewerkte beelden zonder watermerk, in hoge resolutie
– een kwalitatief fotoalbum om de herinneringen ook tastbaar te maken
– mijn onuitputtelijke enthousiasme, geruststelling en geduld
– nabewerking

Wil je graag extra tijd en extra beelden? Dat kan!
Je hebt de mogelijkheid tot het reserveren van extra tijd voor een meerprijs.

– 30 minuten aan € 80 (minstens 10 extra beelden)
– 1 uur aan € 150 (minstens 20 extra beelden)
– 2 uur aan €275 (minstens 50 extra beelden)

Elke locatie binnen een straal van 100 km van bij mij thuis (Kemzeke) is mogelijk, daarbuiten kan ook mits een kilometervergoeding van 0,57 euro per kilometer.

De betaling dient 2 weken vooraf te gebeuren.

Heeft je kind een EDC? Laat het me dan zeker weten. Je krijg namelijk 15% korting op vertoon van deze kaart.

Wat na de fotoshoot?

Al je foto’s worden in een kwalitatieve online galerij gezet. Deze galerij is beschermd met een paswoord zodat enkel jullie de foto’s kunnen zien. Uit de galerij zal je meteen de foto’s kunnen downloaden die jij zo leuk vindt. Daarnaast kan je er enkele favorieten aanduiden zodat ik hiermee rekening kan houden bij het samenstellen van jullie fotoalbum. Je kan de galerij ook delen met je familie of vrienden.

De galerij blijft online staan zolang Gewoon Wij – Fotografie bestaat.

Daarnaast ontvang je na enkele weken ook een gratis fotoboek. Deze wordt met de post verstuurd van zodra het fotoboek klaar is.

Wat als de fotoshoot niet kan doorgaan?

Kindjes die ziek worden, hevige regenval, … het zijn allemaal dingen die onverwacht kunnen gebeuren. We verzetten, in overleg, de fotoshoot gewoon naar een andere dag.


Korting met de EDC

Omdat kinderen met extra zorg al de nodige aanpassingen, therapieën, hulpmiddelen, … vragen en dit een stevige hap uit het budget is, bied ik graag 15% korting op vertoon van de EDC van je kind.

Aangezien ik mijn facturatie op voorhand doe, vraag ik een foto/scan via mail of WhatsApp van de EDC zodat ik de 15% korting in mindering kan brengen op de factuur. Vergeet dit zeker niet op voorhand door te geven. De korting kan niet meer verrekend worden van zodra de factuur is verzonden!

Korting enkel geldig op de fotoshoot zelf (waar ook het kind met EDC zelf aanwezig is), niet op extra aankopen van albums, prints, … achteraf.


Wat klanten zeggen


Heb je een vraag, speciaal verzoek, zie je geen datum die voor je past, …? Geen probleem! Neem gewoon even contact met me op en we zoeken samen naar een oplossing.