Kinder- en gezinsfotografie

Gewoon zoals je bent!

Samen met je gezin of familie op de foto of toch liever enkel je kinderen, het kan allemaal. Ik zorg ervoor dat jullie op de foto staan, gewoon zoals jullie zijn. Knuffelend met de kinderen in de tuin, op locatie of gewoon bij je thuis. Het wordt een gezins- en/of kinderportret voor het leven.

Wat mag je verwachten?

  • Fijne momenten met je gezin worden vastgelegd op foto. Dat wil zeggen dat je niet hoeft te poseren, maar dat er wel tips worden gegeven zodat we samen het maximale uit onze tijd samen kunnen halen.
  • Ik ben het gewoon om met kinderen te werken. Vaak krijg ik na een fotoshoot te horen hoe verbaasd ouders zijn dat hun kinderen me gingen vertrouwen en het gewoon kei leuk vonden. Je hoeft dus helemaal niet zenuwachtig te zijn. Het komt helemaal goed.
  • Je bent zelf vrij om een locatie te kiezen. Dat mag in het bos, op het strand, in de speeltuin of gewoon bij je thuis zijn. Daar waar jullie je het meest thuis voelen. Wees gerust, ook je huis in volle verbouwing is jullie thuis en dus een mooie locatie om de fotoshoot te laten doorgaan.

Wat krijg je voor welke prijs?

Er zijn verschillende pakketten en dus mogelijkheden. Zo kan jij kiezen welk formule het beste bij jouw gezin past. Ga je voor kort maar krachtig of wil je jouw kinderen echt stralend zien groeien en dus de tijd meerdere keren per jaar stil zetten zodat je geen enkele fase in het leven van je kind ooit nog zal vergeten?

Wat na de fotoshoot?

Al je foto’s worden in een kwalitatieve online galerij gezet. Deze galerij is beschermd met een paswoord zodat enkel jullie de foto’s kunnen zien. Uit de galerij zal je meteen de foto’s kunnen downloaden die jij zo leuk vindt. Daarnaast kan je er enkele favorieten aanduiden zodat ik hiermee rekening kan houden bij het samenstellen van jullie fotoalbum. Je kan de galerij ook delen met je familie of vrienden.

De galerij blijft online staan zolang Gewoon Wij – Fotografie bestaat.

Daarnaast ontvang je na enkele weken ook een gratis fotoboek. Deze wordt met de post verstuurd van zodra het fotoboek klaar is.

Wat als de fotoshoot niet kan doorgaan?

Kindjes die ziek worden, hevige regenval, … het zijn allemaal dingen die onverwacht kunnen gebeuren. We verzetten, in overleg, de fotoshoot gewoon naar een andere dag.

Korting met de EDC

Omdat kinderen met extra zorg al de nodige aanpassingen, therapieën, hulpmiddelen, … vragen en dit een stevige hap uit het budget is, bied ik graag 15% korting op vertoon van de EDC van je kind.

Aangezien ik mijn facturatie op voorhand doe, vraag ik een foto/scan via mail of WhatsApp van de EDC zodat ik de 15% korting in mindering kan brengen op de factuur. Vergeet dit zeker niet op voorhand door te geven. De korting kan niet meer verrekend worden van zodra de factuur is verzonden!

Korting enkel geldig op de fotoshoot zelf (waar ook het kind met EDC zelf aanwezig is), niet op extra aankopen van albums, prints, … achteraf.


Wat klanten zeggen


Nog niet helemaal overtuigd dat ik de fotograaf ben die je zoekt? Vraag dan nu een gratis online kennismakingsgesprek aan en leer me nog beter kennen. Heb je een andere vraag, speciaal verzoek, …? Geen probleem! Neem gewoon even contact met me op en we zoeken samen naar een oplossing.