Gewoon zoals je bent!

Samen met je gezin of familie op de foto of toch liever enkel je kinderen, het kan allemaal. Ik zorg ervoor dat jullie op de foto staan, gewoon zoals jullie zijn. Spelend met de kinderen in de tuin, tijdens een wandeling in het bos of door de stad. Doodgewone momenten die jullie anders ook samen beleven worden vastgelegd op foto zodat je ze nooit meer vergeet. Het wordt een herinnering voor het leven. Een herinnering aan hoe een doodgewoon moment zoveel geluk bracht.

Wat mag je verwachten?

  • Fijne momenten met je gezin worden vastgelegd op foto. Dat wil zeggen dat je niet hoeft te poseren, maar gewoon jezelf mag zijn en ik zorg ervoor dat de spontante momenten op foto worden vastgelegd. Uiteraard zal er ook tijd gemaakt worden voor enkele geposeerde foto’s. Deze horen er gewoon bij.
  • Ik ben het gewoon om met kinderen te werken. Ik zal er dus alles aan doen om kinderen op hun gemak te stellen. Zelfs de meest gesloten kinderen kreeg ik al zover dat ze me gingen vertrouwen en na afloop niet wilden dat de fotoshoot al voorbij zou zijn. Je hoeft dus helemaal niet zenuwachtig te zijn. Het komt helemaal goed.
  • Je bent zelf vrij om een locatie te kiezen. Dat mag in het bos, op het strand, in de speeltuin of gewoon in je tuin zijn. Daar waar jullie je het meest ‘thuis’ voelen.

Is dit wel iets voor ons?

Ben je een leuk gezin, een gezellige familie, een vriendengroep, een grote of net kleine familie, net verloofd of gewoon smoorverliefd? Wil je enkel je kinderen op de foto, samen met je huisdier of enkel de grootouders met de kleinkinderen? Het kan allemaal! Als je jezelf hier in herkent dan is dit écht iets voor jou!

Heb je een kindje of familielid met een plus. Geen paniek, ook hier heb ik ervaring mee. Ook zij verdienen het om spontaan op de foto te staan, gewoon zoals ze zijn.

Wat kost dat nu eigenlijk?

Er zijn verschillende mogelijkheden, zo is er voor elk wat wils.

Elke locatie binnen een straal van 25 km van bij mij thuis (Kemzeke) is mogelijk, daarbuiten kan ook mits een kilometervergoeding van 0,57 euro per kilometer.

De betaling dient 2 weken vooraf te gebeuren.

Wat na de fotoshoot?

  • Al je foto’s worden in een kwalitatieve online galerij gezet. Deze galerij is beschermd met een paswoord zodat enkel jullie de foto’s kunnen zien. Uit de galerij zal je meteen de foto’s kunnen downloaden die jij zo leuk vindt. Daarnaast kan je er enkele favorieten aanduiden zodat ik hiermee rekening kan houden bij het samenstellen van jullie fotoalbum. Je kan de galerij ook delen met je familie of vrienden.
  • De galerij blijft online staan zolang Gewoon Wij – Fotografie bestaat.
  • Daarnaast ontvang je na enkele weken ook een gratis fotoboek (20 x 20 cm) van 12 pagina’s. Deze wordt met de post verstuurd van zodra het fotoboek klaar is.

Wat als de fotoshoot niet kan doorgaan?

Kindjes die ziek worden, hevige regenval, … het zijn allemaal dingen die onverwacht kunnen gebeuren. We verzetten, in overleg, de fotoshoot gewoon naar een andere dag.

Wat klanten zeggen