Kinder- en gezinsfotografie

PortfolioFotoshoot boeken

Samen met je gezin of familie op de foto of toch liever enkel je kinderen, het kan allemaal. Ik zorg ervoor dat jullie op foto staan, gewoon zoals jullie zijn. Knuffelend met de kinderen in de tuin, op locatie of gewoon bij je thuis. Het wordt een kinder- en gezinsreportage voor het leven.

Wat je mag verwachten

 • Fijne momenten met je gezin worden vastgelegd op foto. Dat wil zeggen dat je niet hoeft te poseren, maar dat er wel tips worden gegeven zodat we samen het maximale uit onze tijd samen kunnen halen.

 

 • Ik ben het gewoon om met kinderen te werken. Vaak krijg ik na een fotoshoot te horen hoe verbaasd ouders zijn dat hun kinderen me gingen vertrouwen en het gewoon kei leuk vonden. Je hoeft dus helemaal niet zenuwachtig te zijn. Het komt helemaal goed.

 

 • Je bent zelf vrij om een locatie te kiezen. Dat mag in het bos, op het strand, in de speeltuin of gewoon bij je thuis zijn. Daar waar jullie je het meest thuis voelen. Wees gerust, ook je huis in volle verbouwing is jullie thuis en dus een mooie locatie om de fotoshoot te laten doorgaan.

Van contact tot album

 1. Eerste contact om al je vragen te stellen en af te toetsen of je gewenste datum nog vrij is.
 2. Fotoshoot vastleggen
 3. Factuur betalen
 4. Kei hard genieten en stralen tijdens de fotoshoot.
 5. Sneak peak! Je ontvangt een preview binnen de 5 dagen.
 6. Genieten van de volledige reeks liefdevolle beelden.
 7. Je favoriete beelden kiezen voor het album.
 8. Blijvend genieten van je fotoalbum.

Uiteindelijk heb je enkel spijt van de beelden die je niet hebt gemaakt.

Wat krijg je voor welke prijs?

 

Er zijn verschillende pakketten en dus mogelijkheden. Zo kan jij kiezen welk formule het beste bij jouw gezin past. Ga je voor kort maar krachtig of wil je jouw kinderen echt stralend zien groeien en dus de tijd meerdere keren per jaar stil zetten zodat je geen enkele fase in het leven van je kind ooit nog zal vergeten?

Wat steeds is inbegrepen in de prijs?

Alle beelden!
Per pakket is er steeds een minimum aantal beelden dat je mag verwachten, maar je ontvangt steeds alle beelden. Je zal er dus altijd meer dan het minimum ontvangen, nooit minder.

Tips op voorhand!
Voor de fotoshoot ontvang je via mail een pdf bestand met daarin tal van tips voor de fotoshoot zelf. Zo ben je zeker helemaal voorbereid op de fotoshoot.

Kwalitatief fotoalbum!
Bij elke kinder- en gezinsreportage is steeds een fotoalbum inbegrepen in de prijs.

100 kilometer!
De eerste 100 km in een straal rond Sint-Gillis-Waas is steeds inbegrepen in de prijs. Vanaf kilometer 101 betaal je 0,57 euro per kilometer extra.

 

Wij hadden een hele leuke voormiddag in de speeltuin terwijl Kimberley foto´s nam van onze spelende kindjes. Het resultaat is echt prachtig! Ongedwongen foto´s, onze kindjes puur, spelend, guitig. Kimberley doet dit echt heel goed, dringt zich niet op, maar weet wat ze doet. Wij zijn grote fan!

Delphine D.

Zoek je een geweldige fotograaf? Eentje die niet alleen pareltjes van foto’s aan je bezorgt maar ook nog eens zorgt voor een geweldige ervaring dan ben je bij Kimberley aan het juiste adres.
Elk kind weet ze keer op keer te ontdooien om nadien prachtig in beeld te brengen.

Eliah V.

Geen van ons gezin is fan van poseren, maar dit was helemaal niet het geval.
in de modder liggen, tot de enkels diep in een beekje gaan staan (in putje winter!), niets was haar teveel voor de perfecte foto. Dat vertaalt zich dan ook super mooie, natuurlijke foto’s! zeker een aanrader!

Tom DLM

Wat na de fotoshoot?

Al je foto’s worden in een kwalitatieve online galerij gezet. Deze galerij is beschermd met een paswoord zodat enkel jullie de foto’s kunnen zien. Uit de galerij zal je meteen de foto’s kunnen downloaden die jij zo leuk vindt. Daarnaast kan je er enkele favorieten aanduiden zodat ik hiermee rekening kan houden bij het samenstellen van jullie fotoalbum. Je kan de galerij ook delen met je familie of vrienden.

De galerij blijft online staan zolang Gewoon Wij – Fotografie bestaat.

Daarnaast ontvang je na enkele weken ook een gratis fotoboek. Deze wordt met de post verstuurd van zodra het fotoboek klaar is.

Wat als de fotoshoot niet kan doorgaan?

Kindjes die ziek worden, hevige regenval, … het zijn allemaal dingen die onverwacht kunnen gebeuren. We verzetten, in overleg, de fotoshoot gewoon naar een andere dag.

Kinderen met een plus

Omdat kinderen met extra zorg al de nodige aanpassingen, therapieën, hulpmiddelen, … vragen en dit een stevige hap uit het budget is, bied ik graag 15% korting op vertoon van de EDC van je kind.

Aangezien ik mijn facturatie op voorhand doe, vraag ik een foto/scan via mail of WhatsApp van de EDC zodat ik de 15% korting in mindering kan brengen op de factuur. Vergeet dit zeker niet op voorhand door te geven. De korting kan niet meer verrekend worden van zodra de factuur is verzonden!

Korting enkel geldig op de fotoshoot zelf (waar ook het kind met EDC zelf aanwezig is), niet op extra aankopen van albums, prints, … achteraf.

Kimberley doet fantastisch werk! Waar ik bij elke andere fotograaf dagen op voorhand zou stressen en panikeren over hoe mijn zoon zal reageren, hoe ik hem rustig kan krijgen en of er daar wel deftige foto’s uit gaan komen, ben ik bij haar helemaal gerust. 2x een shoot gehad, terugkerende klanten zijn de beste reclame zeker? De laatste keer had hij écht geen zin en toch zijn er PA-REL-TJES uitgekomen. En mijn dochter? Ze is aanwezig zoals altijd en weet de show te stelen. Waag het niet ooit te stoppen als fotograaf of mijn fotoreeksen zullen wel heel beperkt worden 🙂

Sieglinde H.

Kimberley heeft het talent om zich tijdens een fotoshoot helemaal onzichtbaar of net aanwezig te maken als dat nodig is. Daardoor krijg je een eindresultaat dat heel natuurlijk en spetterend is. Je springt er als gezin uit op de foto zoals je werkelijk bent: met alle liefde voor elkaar. Kimberley heeft een heel warme persoonlijkheid, maar daarnaast weet ze ook haar professionaliteit te bewaren als fotograaf en prachtige foto’s af te leveren. Shooten met Kimberley is gewoon een ontzettend fijne ervaring, ook voor mensen (zoals mijn man en ikzelf) die niet heel graag voor de camera staan.

Sarah T.

Kimberley heeft de gave om foto’s te trekken waar je écht op staat. Lachend, huilend of allebei waardoor je foto’s hebt waar elke emotie welkom is en mag gezien worden. Dat ze de favoriet van mijn kinderen is geworden vanaf de eerste minuut maakt dat elke fotoshoot vlot en gemakkelijk gaat want ze mogen kind zijn bij haar. Vragen worden beantwoord met geduld en elke vraag van haar word enthousiast onthaald, hoe zotter hoe liever. Kortom foto’s laten maken én krijgen van Kimberley is een beleving op zicht en een mooie investering voor altijd.

Cindy R.