Media en awards

De gazet van Stekene

In de zomer van 2022 contacteerde een journalist van de gazet van Stekene me nadat zijn dochter me op Instagram volgde en zei dat ik het verdiende om eens in de kijker te staan. Natuurlijk zei ik meteen ja en zo geschiedde het dat ik een super tof artikel in onze plaatselijke krant zag verschijnen over mijn fotografie en vooral dan mijn specialisatie in het fotograferen van kinderen met een plus.

Nummer 25 lifestyle fotograaf 2021!

Ik deed in 2021 in mijn eerste jaar als fotograaf mee met de wedstrijd Lifestyle Photographers in mijn eerste jaar als fotograaf. Ik eindigde als nummer 25 van de wereld! Hoe zot is dat?! Daarna deed ik niet meer mee omdat ik mijn focus vooral wilde leggen op mijn boodschap verspreiden dat iedereen het verdient om te stralen en achter de schermen ontzettend hard aan het werk ben om die boodschap echt nog meer te kunnen verspreiden. 

Maar dus… In 2021 was ik de nummer 21 van de wereld lifestyle fotograaf!

 

Tendens TV

Begin 2022 contacteerde Tendens TV me met de vraag of ze een reportage mochten maken over wat ik deed. Ik twijfelde geen moment en ging meteen op zoek naar een gezin met een plus waar ik terecht kon met de cameraploeg. Gelukkig waren Nancy en Ellen meteen enthousiast en wilden ze me maar al te graag helpen.

Het resultaat werd uiteindelijk een mooie weergave van wat ik doe. Kinderen met een plus laten stralen op beeld.

 

Op 21 juli 2023 liep mijn zoon mee in het Nationaal Defilé. Hij is namelijk lid van de jeugdbrandweer Sint-Niklaas en een aantal geselecteerde leden van verschillende zones en kazernes werden uitgenodigd om mee te lopen. Ze zouden dan persoonlijk geschouwd worden door de koning.

Als trotse mama, maar ook als fotograaf voor de jeugdbrandweer was ik aanwezig. Ik maakte heel wat leuke beelden waaronder ook van de leden van de jeugdbrandweer kazerne in Stekene. 

Omdat het zo ongelofelijk is wat die gasten doen, verdienden ze een ereplaats op de website van de Gazet Van Stekene en dat met mijn foto’s.

Geïnspireerd door wat ik doe en wil je iets delen over Gewoon Wij – Fotografie?

Dat kan zeker! Nemen even contact met me op en laat me weten voor wie je werken en wat je wil delen over Gewoon Wij – Fotografie en waarom. Ik verspreid met veel liefde en plezier mijn boodschap over dat iedereen mag zijn wie die is en het verdient om te stralen.

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief

Schrijf je in en win! Eerst en vooral ontvang je tal van super leuke tips om zelf jouw kinderen nog leuker op beeld vast te leggen. Toch is er nog een extra voordeel aan ingeschreven te zijn op de nieuwsbrief. Je maakt namelijk 2x per jaar kans op het winnen van een gezinsshoot!

Geef gezinnen met extra zorgen een stukje van hun fotoshoot cadeau.

Meer wetenDoneer