Een kledingwissel zorgt voor extra variatie.

What a day! Serieus?! Op de fotoshootdag van Amon en zijn ouders was er zon, blauwe hemel, zalig warm water en een heerlijke temperatuur. Voor vele fotografen geen leuk weer vanwege hard licht, voor mij een hoogdag! Met zo’n weer aan zee kan het niet anders dan een hoogdag worden. Je kan rollen en spelen in de duinen, zandkastelen maken op het strand en spelen in het water. Alles waar menig kind blij van wordt.

Amon had even tijd nodig om los te komen en die gaven we hem. Knuffelen met mama en papa in de duinen om vervolgens richting strand te trekken waar hij met zijn speeltjes heerlijk kon spelen. Uiteindelijk besloot hij ook in zee te willen. Oké, dat vallen er in was misschien niet zijn beste plan, maar dat was alweer snel vergeten van zodra hij op het strand verder kon spelen.

Zijn ouders dachten die dag aan een tweede outfit. Niet als reservekledij, maar om wat variatie te brengen in de foto’s en dat was meer dan geslaagd. Ze hebben een super toffe reeks met enerzijds de zachte beige/bruin tinten om bij weg te dromen en anderzijds toffe knallende foto’s in een oranje outfit die alle speelsheid van Amon tonen.

Een reeks waar ik jaren laten nog altijd met plezier en liefde naar terug zal kijken.