Je kind omkopen is oké

14 mrt 2023 | Tips

Principes zijn er om los te laten.

Je bent hier niet voor opvoedkundig advies toch? Wel, dan heb ik een kei goede tip om je kinderen leuk op beeld vast te leggen. Ja, ik pas het soms zelfs toe tijdens fotoshoots. Ik kom het namelijk wel vaker tegen dat kinderen ook eens een foto willen maken. Ik maak met hen dan altijd een afspraak… Eerst ik en dan zij of omgekeerd. Of als ze gewoon echt niet willen, dan haal ik het gewoon zelf aan ‘Wil jij ook eens een foto maken? Goed. Eerst nog snel deze en dan…’

Ik weet het… Niet altijd even opvoedkundig, maar jij als klant betaalt me natuurlijk wel om in een uurtje super toffe beelden van jullie gezin af te leveren en dus haal ik alles uit de kast om dat tot een goed einde te brengen.

Als je nu thuis je eigen kinderen op beeld wil vastleggen, dan werkt deze tip natuurlijk niet altijd. Omkopen met een snoepje, chips of ijsje daarentegen 😉

Ik ben alvast heel benieuwd of jullie soms jullie kindjes omkopen om ze op beeld vast te krijgen en met wat jullie dat dan doen. Taggen jullie me op of zodat ik het kan zien?

Bij onderstaande foto’s wilden ze graag over de loopbrug. Dat mocht nadat ze even mee werkten voor enkele andere leuke foto’s. Daarna mochten ze van mij nat worden en konden we naar huis. Uiteindelijk leverde ook dat moment leuke beelden op.