Zon, zee en blijvende herinneringen voor jou!

13 jul 2023 | een kijk in de fotoreportages, Informatie

Een daguitstap waar je voor altijd van zal blijven genieten.

Het is zomer en wat een heerlijk weer hebben we toch! Ik geniet ten volle van mijn woestijnzanderige tuin met moestuin, zwembadje, schommel en glijbaan. Maar ik ga binnenkort ook op vakantie! Whoep, whoep! Geen wilde reis naar Zuid-Afrika dit jaar, maar met mijn kinderen en mama naar de Belgische kust.

Ik weet nu al dat we aan zee weer de zaligste herinneringen gaan maken. Meer nog… Niet enkel de kinderen, mijn mama en ik gaan de zaligste herinneringen maken in die periode dat we aan zee zijn. Ook jij gaat dat doen!

Hoe vraag je je nu af. Wel, simpel! Tussen 8 en 22 september kom jij gewoon naar Wenduine aan zee als ik daar ben en geniet jij met je gezin van een zalige daguitstap. Een uurtje van die daguitstap reserveer jij voor een super leuke gezinsshoot op het strand, in de duinen, de zee of op de dijk terwijl je met je gezin gaat go-cart crossen.

Waarom je dan zou komen als je mij elke dag van het jaar naar zee kan laten komen? Omdat ik jouw 2 geweldig leuke verrassingen zal geven. Bij boeking van je fotoshoot aan zee tijdens mijn vakantie krijg je meteen in de bevestigingsmail een leuke verrassing van mij. Daarbovenop krijg je ook nog eens een verrassing op het moment dat ik jouw geweldige fotoalbum met blijvende herinneringen bezorg.

Belangrijk!! Er zijn maar 5 plaatsjes vrij aangezien ik met veel passie wil shooten tijdens mijn vakantie, maar ook voldoende wil ontspannen. Dus, leuke verrassingen, maar beperkte plaatsjes en van die 5 zijn er al 2 verkocht aan 2 super zalige gezinnen.

Met andere woorden. Twijfel niet! Kom naar zee, geniet van een heerlijke dag vol gezinstijd en laat mij deze zalige tijd vastleggen voor altijd zodat je later samen weer terug kan kijken naar hoe leuk het was toen jouw kinderen de leeftijd hadden die ze nu hebben.

Zeg jij nu… I’m going to be there!

Boek dan nu jouw gezinsreportage tussen 8 en 22 september 2023 met als locatie Wenduine en ik bezorg jouw onvergetelijke blijvende herinneringen.

Vragen? Laat het me zeker weten! Ik help je met veel liefde en plezier verder. Echt hé!

Wil jij graag meer foto’s zien van reportages die ik aan zee heb gemaakt? Dan kan je een kijkje nemen naar bijvoorbeeld deze 4.